Fox Tv Fatih Portakal’ın Yerine Geçecek İsmi Buldu!

Fox Tv Fatih Portakal’ın Yerine Geçecek İsmi Buldu!
Fox Tv Haber Dairesinde dün başlayan ve Fatih Portakal’ın ayrılmasıyla ortaya çıkan büyük sarsıntı yerini toparlanmaya bırakırken Fox Ana Haberin yeni sunucusu belli oldu.

Televizyonlar yeni yayın dönemine hazırlanırken dün akşam saatlerinde haber sitelerine ve sosyal medyaya düşen bir haber bir anda gündemin ana konusu olmayı başardı. Uzun yıllardır Fox Tv Ana Haber bültenini sunan ve yıllardır en çok izlenen haber unvanını elinde bulunduran Fatih Portakal’la Fox Ana Haberin sunucusu Gazeteci Fatih Portakal’ın Fox Tv Ana Haber sunuculuğundan ve Fox Tv’den ayrıldığı herkeste şok etkisi yarattı. Sıklıkla istifa ettiği söylentileri çıkan Fatih Portakal’la ilgili bu gelişmenin de yalan haber oldu uzun bir süre iddia edilse de sonunda Fox Yönetimi de haberi doğruladı ve Fatih Portakal’ın emekli olmak istediğini ve görevlerinden istifa ettiğini duyurdu. Bu şok haber bir anda televizyon ve özellikle de haber dairelerinde bomba etkisi yaratırken Fox Tv’de acil koduyla yeni haber sunucusu arayışlarına başladı. Uzun yıllardır reytinglerde birinciliği kimselere bırakmayan Fox Tv’nin Fatih Portakal’ın yerini doldurmak için birçok için pek çok isimle irtibata geçtiği iddia edilirken yeni haber sunucusunun kim olduğu ise akşam saatlerinde belli oldu. İşte Fox Tv’de Fatih Portakal’ın yerine gelen o isim!

Fox Tv’de Fatih Portakal Gitti O İsim Geldi!

Dün akşam saatlerinde Fox Tv’nin başarılı haber sunucusu Fatih Portakal’ın görevinden ayrıldığı iddiaları ortaya atılmış ve bu iddialar kanal yönetimi tarafından bu sabah doğrulanmıştı. Bunun üzerine yeni yayın döneminin yaklaştığı bu günlerde Fox Tv yönetimi acil olarak yeni bir haber sunucusu arayışlarına girdi. İsmail Küçükkaya, Selçuk Tepeli, Deniz Zeyrek, Cüneyt Özdemir isimlerinin ön plana çıktığı arayışlar gün sonu yaklaşırken sonuçlandı ve Fatih Portakal’dan boşalan Fox Tv Ana haber Sunuculuğu görevine Selçuk Tepeli’nin getirildiği öğrenildi. Fox Tv Haber Genel Yayın Yönetmeni Doğan Şentürk işe bir görüşme gerçekleştirdiği öğrenilen Selçuk Tepeli ile Fox Tv’nin anlaşmaya vardığı öğrenildi. HaberTürk TV’nin eski genel yayın yönetmeni olan Selçuk Tepeli bundan sonra yeni yayın döneminden itibaren Fatih Portakal’dan boşalan Türkiye’nin en çok seyredilen haber koltuğunda oturacak.

Selçuk Tepeli Kimdir?

Fox Tv Ana Haber Sunucusu Fatih Portakal’ın yerine Fox Ana Haber sunuculuğuna getirilen Selçuk Tepeli 1974 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Marmara Üniversitesi Fransızca Kamu Yönetimi Bölümü mezunu olan Tepeli, medya sektöründe Aktüel, Newsweek Türkiye Dergisi yayın yönetmenliği görevleriyle mesleğe adım atmıştır. Daha sonra Habertürk yayın danışmanlığı, Gazete Habertürk Hafta Sonu ekleri genel yayın yönetmenliği, Habertürk Tv’de Eksen programı sunuculuğu, Habertürk Tv Genel Yayın Yönetmenliği görevlerinde bulunmuştur. Selçuk Tepeli, İngilizce Fransızca ve İspanyolca bilmektedir.

24-08-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar