Oyuncu Başak Güröz evlendi

Oyuncu Başak Güröz evlendi
Dizi ve filmlerin sevilen oyuncularından olan Başak Güröz bir süsredir birlikte olduğu sevgilisi Canberk Türkeç ile evlendi.

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte nişan ve evlilikler hız kazandı. Birçok ünlü oyuncu kış sezonunda çalışma şartlarından dolayı evlilik kararlarını ve düğünlerini daha çok yaz aylarına bırakıyor. Dizilerde ya da sinema filmlerinde çekimlerde olan ve çekimlerin yoğunluğundan dolayı evlenmeye fırsat bulamayan isimler dizilerin sezon arası verdiği yaz aylarında bu muratlarına ererek nikah kıyıyorlar. Geçtiğimiz zamanlarda Gurur Aydoğan’la evliliğin eşiğinden dönen güzel ve ünlü oyuncu Başak Güröz Bu kez uzun süredir birlikte olduğu sevgilisi Canberk Türkeç ile dünya evine girdi. Ünlü oyuncunun nikahına pek çok arkadaşı ve seveni katılırken Başak Güröz ile Canberk Türkeç’in oldukça mutlu oldukları görüldü. Ünlü oyuncunun sosyal medya hesabından yaptığı nikah paylaşımları ise sosyal medyada, internet haber sitelerinde ve magazin basınında geniş şekilde yer aldı.

Tam da Hayal Ettiğimiz Bir Gündü

Ünlü oyuncu Başak Güröz geçtiğimiz dönemde ünlü oyuncu Oya Aydoğan’ın oğlu Gurur Aydoğan’la evlilik yolundan dönmüştü. O dönem oldukça konuşulan bu olayın ardından ayrılan çift kendi yollarına gitmişti. Başak Güröz daha sonra birlikte olmaya başladığı sevgilisi Canberk Türkeç ile geçtiğimiz aylarda evlilik kararı almıştı. Ünlü oyuncu yaz aylarının gelmesiyle hayalini kurduğu evliliği gerçekleştirdi. Ünlü oyuncu nikahta oldukça mutlu görünürken sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Ünlü oyuncu paylaşımında “aşkımızı kutladığımız, mutluluğumuzu paylaştığımız ve tam da hayal ettiğimiz bir gündü. Bu eşsiz günün her anında emeği geçenlere çok teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı. Pek çok seveninin katıldığı nikah töreninde ünlü oyuncunun oldukça mutlu olduğu ve dikkatleri çekti. Ünlü oyuncunun sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımının ardından pek çok beğeni ve tebrik mesajı yağdı.

Başak Güröz Kimdir?

Dizilerin ve filmlerin sevilen genç oyuncularından Başak Güröz 1991 yılında Antalya’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından oyunculuk için gereken eğitimleri alan oyuncu daha sonra dizi ve film setlerinde yer almaya başlamıştır. Oyuncu bu güne kadar, Kanıt, Kanıt: Ateş Üstünde, Aşk Laftan Anlamaz, Kadın, Bizim Hikaye, Erkenci Kuş gibi yapımlarda yer almıştır.

28-07-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar