Erkan Petekkaya, Doğduğun Ev Kaderindir Dizisine Konuk Oluyor

Erkan Petekkaya, Doğduğun Ev Kaderindir Dizisine Konuk Oluyor
Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin 37. bölümünde konuk oyuncu olarak izleyici karşısına çıkacak olan Erkan Petekkaya'nın rolü merakla bekleniyordu. Detaylar yazımızda.

Kırmızı Oda’da canlandırdığı ‘Delikanlı Sadi’ karakteri ile bizleri etkileyen Erkan Petekkaya, Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol’un başrolünde yer aldığı Doğduğun Ev Kaderindir dizisine konuk oyuncu olarak katılıyor. 37. Bölüm ile izleyici karşısına çıkacak olan Erkan Petekkaya, Ali Rıza’nın geçmişte güvendiği bir dostunu canlandıracak. İki dizininde aynı kanalda yayınlanıyor olması ve orijinalinin Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitapları olması ise hoş bir rastlantı. Erkan Petekkaya’nın bölümüne gelmeden önce, yeni bölümde neler olacak ona bir göz atalım.

 Doğduğun Ev Kaderindir Yeni Bölümde Neler Olacak?

     Mehdi’nin Cengiz ile ilişkisini kesmesinin ardından Cengiz boş durmuyor. İntikam planları kuran Cengiz, hapishanede olduğu halde Mehdi’ye teklifsizce verdiği paranın tefeciliğini yapıp onun zayıf noktasını buluyor ki o da Zeynep. Cengiz’in talimatı ile harekete geçen adamları, Barış’ın ve ailesinin yaşadığı eve silahlı saldırı düzenler ve suçu Mehdi’nin üzerine atmak için bin bir takla atar.

     Mehdi köşeye sıkışmış haldeyken ailesinin güvenliğinden endişe eden ve bir çıkış yolu arayan Ali Rıza, kendisine güvendiği eski dostunu yardım için çağırır. Ailesi için her şeyi göze alabilecek olan bu adam, Cengiz’in önünü kesebilmek için kendi hayatını riske atar.

Kırmızı Oda'da Ne Kadar 

    Binnur Kaya’nın başrolünde yer aldığı Kırmızı Oda’da ki karakteri ‘Delikanlı Sadi’ karakteri ile izleyicisi tarafından oldukça sevilmesinin ardından Erkan Petekkaya’nın diziyle olan sözleşmesi uzatıldı.  Dizide kaç bölüm daha devam edeceğini henüz bilmesek de, bir süre daha Kırmızı Oda’da yer alacağı kesin.

 

Erkan Petekkaya’nın Oynadığı Diziler

Uzun yıllardır televizyon dizilerinde rol almış Erkan Petekkaya, birbirinden önemli ve başarılı dizilerde rol alarak adından çokça bahsettirmişti. Tabi ki sadece diziler değil, aynı zamanda rol almış olduğu filmlerle de izleyicinin dikkatini çekmişti. Rol aldığı dizi ve filmler ise;  Paramparça, Dila Hanım, Öyle Bir Geçer Zaman ki, Gel Dese Aşk, Beyaz Gelin, Serseri, Aynalı Tahir, Vurgun, Kayıt Dışı, Son Bahar, Aşkına Eşkıya, Sessiz Fırtına, Köpek, Güzel Günler, Hanımeli Sokağı, Kırmızı Oda ve son olarak ise Doğduğun Ev Kaderindir.

19-03-2021
Yazar Hakkında
Hamdi Çiçek

Hamdi Çiçek

22 yaşında ve üniversite mezunuyum. Dizi ve film izlemeyi ayrıca müzik dinlemeyi seviyorum, favori kitap yazarım J.R.R. Tolkien. Yaklaşık 2 - .. devamı.. mail
Yorumlar