Erkeğe Güven Olmaz Dizisinin Elif'i Belli Oldu! Dizi Yakında Sete Çıkıyor

Erkeğe Güven Olmaz Dizisinin Elif'i Belli Oldu! Dizi Yakında Sete Çıkıyor
Fox Tv ekranlarında yayınlanacak olan yeni dizilerden Erkeğe Güven Olmaz’ın cast ve prodüksiyon hazırlıkları tamamlanmak üzere. Dizi yakında sete çıkacak.

Yeni başlayacak diziler arasında olan ve seyircinin hem hikayesini ve hem de oyuncularını merak ettiği Erkeğe Güven olmaz dizisi ile ilgili hazırlıklar ve gelişmeler devam ediyor. Fox Tv ekranlarında yayınlanacak ve şu sıralar yoğun olarak cast çalışmaları ile uğraşılan Erkeğe Güven olmaz dizisinin başrolünde başarılı genç oyuncular Melisa Aslı pamuk ve Alperen Duymaz rol alacak. Halen ana castı ile çalışmaların yapımcı şirket Pastel Film tarafından sürdürüldüğü dizinin merakla beklenen ve dizinin ilk üç isminden firi olacak olan Elif karakteri de sonunda belli oldu. Ay sonuna doğru sete çıkması beklenen ve yeni yılla birlikte Fox Tv ekranlarında seyirciyle buluşacak olan dizinin hikayesinde Elif karakteri olarak kodlanan isim son olarak Cem Yılmaz’la birlikte Erşan Kuneri dizisinde rol alan genç oyunculardan Rüya Helin Demirbulut oldu. Şu ana kadar çok fazla ekranda görünmeyen Rüya Helin Demirbulut’un dizide Alperen Duymaz’ın canlandıracağı karakterin nişanlısı Elif karakterine hayat vereceği belirtildi.

Cast Tamamlanmak Üzere

Pastel Film tarafından hazırlıkları tamamlanan ve yakında Fox Tv ekranlarında yayınlanmaya başlayacak olan yeni dizi Erkeğe Güven Olmaz’ın özenle kurulan castı tamamlanmak üzere. Hikayede yer alan karakterler için belirlenen oyuncularla görüşmelerini sürdüren yapım şirketi şimdiye kadar dizide rol alması için, Alperen Duymaz, Melisa Aslı Pamuk, Ahmet Kayakesen, Erdal Küçükkömürcü, Hülya Gülşen, Derya Beşerler, Naz Sayıner ve Emirhan Dönmez ile de anlaşmaya varıldı. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre son olarak Rüya Helin Demirbilek ile anlaşan yapım şirketi son oyuncuları da belirleyerek bir an önce sete çıkmaya çalışıyor.

Rüya Helin Demirbilek Kimdir?

Özellikle son olarak rol aldığı Erşan Kuneri adlı dizi ile adı duyulan ve bundan önce de TRT 1 ekranlarında yayınlanan Tek Yürek dizisinde rol alan genç oyuncu Rüya Helin Demirbilek 1995 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından Mimar Sinan Üniversitesi Güzel sanatlar fakültesi Tiyatro Bölümünden mezun olmuştur. Okuldan sonra daha çok tiyatro oyunlarında yer almaya başlayan oyuncu bugüne kadar kamera önünde fazla görünmemiştir. İlk ciddi işi Tek Yürek olan oyuncu Netflix’te yayınlanan Erşan Kuneri dizisinde Cem Yılmaz ile birlikte oynamıştır.

22-11-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar