Erkenci Kuş Ceyda (Gamze Topuz) Kimdir?

Erkenci Kuş Ceyda (Gamze Topuz) Kimdir?
Erkenci Kuş dizisine yeni dahil olan Ceyda karakterine hayat veren Gamze Topuz kimdir? Diziye hangi rolle dahil oluyor?

Star TV ekranlarının sevilen dizileri arasında yer alan Erkenci Kuş 17 Kasım Cumartesi günü 20. bölümüyle seyirciyle buluşacak. Dizinin bu hafta ekranlara gelen bölümünde konuya Ceyda karakteri dahil oluyor. Erkenci Kuş Ceyda karakterine hayat veren Gamze Topuz kimdir? İşte yeni oyuncu hakkında merak edilenler…

Erkenci Kuş Ceyda Kimdir?

Dizinin 17 Kasım Cumartesi günü yayınlanan bölümüyle hikayeye dahil olan Ceyda karakteri babasının şirketinde CEO olarak çalışmakta. Dizide bir kaç bölüm rol alacağı öğrenilen karakter, şirketlerinin reklam kampanyası için Sanem ve Can ile bir araya gelecek. Sakin görünümüyle, sessiz sakin biri gibi görünen Ceyda, aslında agresif ve takıntılı biri. Sanem ve Can aşkını etkilemesi beklenen Ceyda karakterini dizinin yeni bölümünde izleyeceğiz.

Gamze Topuz kimdir?

Oyunculuk kariyerine En İyi Arkadaşım dizisinde hayat verdiği Banu karakteri ile başlayan Gamze Topuz 8 Ekim 1983 tarihinde Adana’da dünyaya geldi. İstanbul Bilgi Üniversitesi TV ve Gazetecilik bölümünden mezun olan oyuncu, 2014 yılında kendisi gibi oyuncu olan Ümit Kantarcılar ile evlendi. Evliliği 2 yıl süren Topuz’un Elif Naz adında bir çocuğu vardır.

En İyi Arkadaşım, Doktorlar, Süpürrr, Aşk ve Ceza, Güzel ve Çirkin gibi yapımlarda rol alan oyuncu, Erkenci Kuş dizisinde Ceyda karakterine hayat verecek.

Rol aldığı dizi ve filmler;

Beşinci Boyut - Selma - 2005

Doktorlar - Zeynep Öztürk - 2007

Süpürrr - Serap - 2009

Aşk ve Ceza - Derya - 2010

Mavi Kelebekler - Derya Latik - 2011

Benzemez Kimse Sana - 2013

Güzel ve Çirkin - Aylin - 2013

17-11-2018
Yazar Hakkında
Yorumlar