Erkenci Kuş final mi yapacak?

Erkenci Kuş final mi yapacak?
Star tv ekranlarının dizisi Erkenci Kuş dizisinin final haberi ortalığı ayağa kaldırdı. Peki Erkenci Kuş bitecek mi? İşte ayrıntılar.

Star tv kanalınım sevilen dizileri arasında yer alan Erkenci Kuş ile ilgili ortaya çıkan haberler dizi severleri üzdü. Som zamanlarda reutinf sonuçlarında düşüş yaşayan Erkenci Kuş bitecek mi? Erkenci Kuş final bölümü ne zaman?  İşte ekranların sevilen dizisi ile ilgili merak ettiğiniz tüm ayrıntılar..


Birbirinden başarılı kadro ve oyuncu kadrosuna sahip olan Erkenci Kuş dizisi yepyeni bölümleri ile ekranlara gelmeye devam ediyor. Ancak son zamanlarda düşen reyring sıralamalarının ardından dizi ile ilgili hoş olmayan dedikodular çıkmaya başladı. Bugün ise sosyal medyada çıkan haberlerde Erkenci Kuş dizisinin 51. Yeni bölümü ile ekranlara veda edeceği haberi duyuldu. Çıkan bu iddiaların ardından sosyal medyada adeta yer yerinden oynadı. Dizi severlerin bir hayli üzüldüğü bu durum gerçek mi oldukça merak ediliyor. Başarılı bir kadroya sahip olan Erkenci Kuş, senaryoda yaşanan hatalar nedeniyle finale gidebilir düşüncesi taşıyor. Dizinin yapımcısı olan Faruk Turgut'un açıklama yapmasını bekleyen dizinin hayranları ise sosyal medyada da tepkisiz kalmadı.

Sadece ülkemizde değil yayınlanan yurtdışı ülkelerinde de  takipçilerini bir o kadar üzen bu iddia doğru mu oldukça merak ediliyor. Ancak şu ana kadar dizi yetkililerinden kesin bir açıklama yapılmadı. Gelen tüm geliimelerden bizlerde siz değerli takipçilerimiz ile paylaşacağız...

Can Yaman kimdir?

1989 yılında dünyaya gelen yakışıklı oyuncu Can Yaman, İstan ul doğumludur. Eğitimini Yeditepe Üniversitesi Hulul Fakültesi'nde tamamlayan Can Yaman, aynı zamanda yurtdışında aldığı Hukuk eğitiminin ardından oyunculuğa atılmaya karar vermiştir. Basketbol, Futbol, Hentbol, tenis, rafting, batminton, gitar, bateri, masa tenisi, piyano gibi daha bir çok spor ve müzik dalı ile yakından ilgilenen sevilen oyuncu Can Yaman, türkçe dılında dört dil bilmektedir. Gönül İşleri, Hangimiz Sevmedik, İnadına Aşk, Dolunay, Erkenci Kuş gibi başarılı projelerde rol alan oyuncu dizilerin yanı sıra bir çok tiyatroda da rol almıştır.

Can Yaman rol aldığı dizi listesi

2014  Gönül İşleri

2015  İnadına Aşk

2016  Hangimiz Sevmedik

2017  Dolunay

2018  Erkenci Kuş gibi oldukça başarılı projelerde rol almıştır.

17-07-2019
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler