Eser Yenenler ve Berfu Yenenler çiftinden müjdeli haber!

Eser Yenenler ve Berfu Yenenler çiftinden müjdeli haber!
Ekranların sevilen yüzlerinden olan Eser Yenenler ve Miss Turkey 2015 yarışmasına katılarak dereceye giren güzel eşi Berfu Yenenler'den müjdeli bir haber geldi.

Ünlü oyuncu Eser Yenenler ve güzel eşi Berfu Yenenler müjdeli bir haberle gündemde. Sevilen ünlü çift 2019 yılında evlenmiş ve Kuzey ismini verdikleri bir çocukları olmuştu. Miss Turkey 2015 güzellik yarışmasında 4. olan Berfu Yenenler ve Eser Yenenler'in ikinci çocuk bekledikleri haberi takipçilerini sevindirdi. Eser Yenenler müjdeli haberi sosyal medya hesabından mutlu bir aile fotoğrafıyla birlikte paylaştı.

Eser Yenenler'den müjdeli paylaşım!

Ekranların sevilen simalarından biri olan Eser Yenenler yaptığı programlar ve showlarla çok beğenilen oyuncular arasında. Kendisi gibi oyuncu olan aynı zamanda eski dostlukları olan Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak'la birlikte önce tiyatro ve sonra Üç Adam isimli programı yapan Yenenler buradaki performansıyla birçok kişinin beğenisini kazanmıştı. Tv 8'de yayınlanan Üç Adam programı oldukça başarılı bir program olarak yüksek reyting oranlarına ulaşmıştı.

Eser Yenenler ve Berfu Yenenler çiftinden ikinci çocuk müjdesi

Televizyon, show ve tiyatro dünyasında yıldızı parlayan Eser Yenenler, iki yıllık ilişkisi bulunan Miss Turkey 2015 güzellik yarışmasıyla tanınan Berfu Yenenler'le 2019 yılında hayatını birleştirdi. Mutlu bir evlilik sürdüren ünlü çiftin henüz bir yaşında olan Kuzey isimli bir bebekleri vardı. Eser Yenenler'in sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıma göre Kuzey'e kardeş geliyor. Ünlü çift ikinci çocuklarının haberini duyurdu. Eser Yenenler İnstagram hesabından yaptığı paylaşımda, "Kuzey ile anlamlandırdığımız hayatımız artık daha anlamlı hale geliyor… Kuzey emmi abi oluyor" ifadelerini kullandı.

Yenenler çifti 2019 yılında evlenmişti

Aynı zamanda endüdtri mühendisi de olan Berfu Yenenler ve Eser Yenenler 2019'da 300 davetlinin katıldığı bir kır düğünüyle dünya evine girmişti. İki yıllık ilişkilerini evlilikle sonuçlandıran ünlü çiftin ilk çocukları Kuzey 6 Ekim'de bir yaşını doldurdu. Yeni bebek müjdesini takipçileriyle paylaşan Eser Yenenler'in mutluluğuna birçok ünlü isim ve takipçileri ortak oldu. Yenenler'in sosyal medya paylaşımına çok sayıda beğeni geldi ve yorum yapıldı.

13-10-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar