Eser Yenenler’in Eşi Berfu Yenenler’den Aldatma İtirafı

Eser Yenenler’in Eşi Berfu Yenenler’den Aldatma İtirafı
Son zamanların meşhur konularından aldatma itiraflarına ünlü ve güzel isim Berfu Yenenler de katıldı. Berfu Yenenler evet aldattım dedi.

Son zamanlarda magazin basını ve sosyal medyada sık sık aldatma, aldatılma ve bunları itiraf etme modası aldı gidiyor. Kim kimi aldatmış, bundan rahatsızlık mı duyuyor, ne zaman aldatmış, ne için aldatmış, her şey magazin basınının sayfalarında ya da sosyal medyada detayına kadar yazılıyor. Bu bir itiraf gibi gözükse de öbür taraftan aldatma olayına meşrutiyet de kazandırmış oluyor. Öyle aldattım ve itiraf ettim oldubitti gibi konuşmalar ne yazık ki çok da sağlıklı bir noktaya gitmiyor. Geçtiğimiz günlerde MissTurkey 2021’in sunuculuğunu üstlenen çift Eser Yenenler ile eşi Berfu yenenler son zamanlarda gündemden düşmüyor. Önce Miss Turkey’de yaşananlarla gündem olan çiftten şimdi de Eser Yenenler’in eşi Berfu Yenenler aldatma itirafı ile gündemde. Ünlü isim katıldığı bir programda sorulan daha önce aldattın mı şeklindeki bir soruya evet cevabını verdi.

Aldattım

Ünlü isim Eser Yenenler ile evli olan 2015 Miss Turkey 4. Güzeli Berfu Yenenler son günlerde sık sık magazin basınında gündem oluyor. Ünlü isim Berfu Yenenler geçtiğimiz gün bir gazetede yayınlanan söyleşide birbirinden çarpıcı açıklamalarda bulundu. Eşiyle çok iyi anlaştığını belirten 26 yaşındaki ünlü isim kendisine sorulan Hiç aldattın mı şeklindeki soruya cevap verdi. Berfu Yenenler cevabında “ergenlik döneminde aldatmışımdır. Tam hatırlamıyorum. Lise zamanlarında muhakkak birini duygusal olarak aldatmışımdır. Onunlayken bir başkasından hoşlanmışımdır. Bu aldatmak sayılıyorsa evet aldattım. Fiziksel olarak değil de duygusal olarak olmuştur. Olur ya öyle lisede, yan sınıftakini de seviyorum ama öteki sınıftakini de seviyormuşum. Ay karşıdaki de çok tatlıymış falan. O zamanlardan bahsediyorum” ifadelerini kullandı.

Kendini Bana Bırak

Öbür taraftan ünlü çiftin Miss Turkey yarışmasındaki diyalogları halen gündemden düşmüyor. Programın sunuculuğunu üstlenen çiftin konuşmasında Berfu Yenenler ilk canlı yayın deneyimi olduğunu ve çok patavatsız olduğunu söylemiş bunun üzerine de Eser Yenenler “sen kendini bana bırak, rahat ol” ifadelerini kullanmıştı. Bunun üzerine ünlü isim Berfu Yenenler “Eser ne zaman kendimi sana bıraksam çocuğumuz oluyor” ifadelerini kullanmış ve bu diyalog geceye ve sonraki günlerde de magazin basına damga vurmuştu.

26-09-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar