Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 173. bölüm izle

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 173. bölüm izle
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 173. bölüm izle; ATV'nin aksiyon dolu bölümleriyle ilgi çeken dizisinin yeni bölümü tek parça olarak bu adreste.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 173. bölüm izle; Salı akşamlarının dikkat çeken dizilerinden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, 24 Kasım Salı akşamında da yeni bölümüyle ATV ekranlarında olacak. Karmaşık mafya ilişkilerini ekrana taşıyan diziyi izleyenlerin sayısı hiç de az değil. Yayınlandığı günün en çok izlenen dizilerinden biri olmayı başaran diziyi internet üzerinden izleyenlerin sayısı neredeyse televizyondan izleyenler kadar belki de daha fazla. Yeni bölüm yayınlanmadan, izleyiciler bölümü nereden izleyebileceğine dair aramalar yapmaya başladılar. Merakla beklenen 173. bölümü sizlere ulaştırıyoruz. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın 173. bölümünü tek parça ve full HD seçenekleriyle izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın. Ayrıca yeni bölüm ile ilgili detayları bu sayfadan öğrenebilmeniz mümkün.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 173. bölüm izle

Oyuncu kadrosu Oktay Kaynarca, Sanem Çelik, Ali Sürmeli, Hüseyin Avni Danyal, Yunus Emre Yıldırımer, Ozan Akbaba, Sabrina Toziya, Turgay Tanülkü, Yalçın Hafızoğlu, Pelin Akil, Engin Benli, Turgut Tunçalp, Emir Benderlioğlu, Ceren Benderlioğlu'dan oluşan dizinin yeni bölümü için "Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 173. bölüm izle" gibi internet aramaları yapıyorlar. Eşkıya Dünya Hükümdar Olmaz dizisi bu akşam saat 20:00'da ATV ekranında yayınlanacak. Yeni bölümün canlı yayınını ya da televizyonda yayınlandıktan hemen sonra internet üzerinden tek parça olarak izlemek çok basit. Sayfanın yukarısında bulunan bağlantıya tıklayarak yeni bölümü izleyebileceğini internet sayfasına ulaşabilirsiniz.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 173. bölüm özeti

Hızır Çakırbeyli, hiç kimsenin tahmin edemediği ve şaşırdığı bir karar verir. Düzlüğe çıkabilmek adına aldığı kararla can düşmanlarını masaya davet eder. Bunu yapmasının ardından kurallar gereği masadan kalkmaktan başka çaresi yoktur. Alparslan ise amcasının yapmakta olduğu şey nedeniyle hayal kırıklığı yaşar. Her ne kadar kendisine neden böyle bir şey yapıldığı anlatılsa da karısına yapılanlardan sonra amcasının böyle bir şey yapmasını kabul edemez. Hızır'ın Bahar ile birlikte olduğu dedikoduları ise aile için yayılmaya başlar. Bunların Ceylan'a ulaşması ise çok fazla sürmez. Ceylan, Hızır ile konuşarak kendisine ihanet eden biriyle aynı yolu yürüyemeyeceğini söyler. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın 173. bölümünü izlemek için bağlantıya tıklayın.

24-11-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar