Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 174. bölüm izle

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 174. bölüm izle
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 174. bölüm izle; Aksiyon severlerin ilgiyle izlediği dizinin yeni bölümü bu akşam ATV ekranlarında. Tek parça ve full HD olarak izlemek için detaylar.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 174. bölüm izle; ATV'de yayınlanan ve aksiyona doyuran Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yine çok beklenen bir yeni bölümle karşımızda. Alparslan'ın Derman'ı öldürmesinin ardından Yaman, Alparslan ve Hızır'a karşı intikamla dolar. Bundan sonra her iki taraf da gözünü iyiden iyiye karartmıştır. Bu akşam ekrana gelecek bu bölümü heyecan içerisinde beklemeye devam eden izleyiciler "Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 174. bölüm izle" gibi aramalar yaparak diziyi tek parça ve full HD seçenekleriyle izleyebilecekleri bir adres arıyorlar. Bu sayfada yeni bölümü izleyebileceğiniz bir bağlantı mevcut. Hemen aşağıda yer alan bağlantıya tıklayarak Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin 174. bölümünü izleyebilirsiniz.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 174. bölüm izle

Oktay Kaynarca, Sanem Çelik, Ali Sürmeli, Hüseyin Avni Danyal, Yunus Emre Yıldırımer, Ozan Akbaba, Sabrina Toziya, Turgay Tanülkü, Yalçın Hafızoğlu, Pelin Akil, Engin Benli, Turgut Tunçalp, Emir Benderlioğlu, Ceren Benderlioğlu gibi önemli isimler kadrosunda toplayan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi reytingleriyle Salı akşamlarının en çok izlenen yapımı konumunda bulunuyor. Milyonlarla ifade edilecek bir izleyici kitlesi bulunan dizi televizyonun yanı sıra internet ortamlarında da bir hayli ilgi görüyor. Öyle ki her bölüm milyonlarca kez tıklanıyor. Bu sayfa üzerinden de Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisini izleme şansınız olduğunu tekrarlayalım.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 174. bölüm özeti

Hapishanede Alparslan Çakırbeyli ve Derman Korkmaz arasındaki tehlikeli gerilim ölümle noktalanmıştır. Alparslan'ın Yaman'ı öldürmesi yeni bir sürecin başlamasının önünü açar. Abisi öldükten sonra büyük üzüntü duyan Yaman ise yaşadığı öfkeyle cenazede Hızır Çakırbeyli ve adamlarına intikam yeminleri eder. Hapishanede yatmaya devam eden Alparslan için ölüm tehlikesi daha da artmıştır. Hızır da yeğeninin ölmesi ihtimali nedeniyle büyük endişe içindedir. Hızır'ın aklında meseleyi çözmek için bir yol vardır ancak bundan kimseye söz etmez. Öte yandan Hızır için bir de Bahar Sincanlı meselesi vardır. İkisi arasındaki ilişki büyük bir karmaşaya sebep olur. Ömür tarafından öldürtülmeye çalışılan Bahar için endişe duyan Hızır onu her an yanında tutar. Bu tutumu nedeniyle Hızır ve Hızır Ali arasından sürtüşme yaşanır.

01-12-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar