Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Esra (Sevcan Yaşar) kimdir?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Esra (Sevcan Yaşar) kimdir?
Atv'nin sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine daha önce de dizide bulunan Esra geri döndü. İlyas'ı şok eden bu dönüş nasıl gerçekleşti?

Atv’nin reyting rekorları kıran salı günlerinin bomba dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine tanıdık bir karakter yeniden katıldı. Oktay Kaynarca’nın başrollerinde oynadığı sevilen diziye 3. Sezonda katılan Esra ilginç hikayesiyle oldukça merak ediliyor.  Memur çocuğu olan Esra, İlyas’a delicesine aşık olmuş ve ikili evlenmişlerdi. Bu ikilinin sonradan gelişen hikayesi bütün izleyicileri şaşırttığı kadar üzmüştü de. Peki, Esra rolünü canlandıran Sevcan Yaşar kimdir? Sevcan Yaşar hangi projelerde yer aldı? Bütün bu ayrıntıları canli tv okurları için hazırladık.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Esra Kimdir?

Esra, bildiğiniz gibi diziye 3. Sezondan itibaren katıldı. Normal bir karakter gibi de olsa Esra’nın İlyas’a aşık olması ile birlikte dizinin hikaye dengeleri değişmişti. Hatta İlyas bir ara Esra ile evlenmiş ve aynı evi de paylaşmıştı. İlyas’ı sevmesi Esra’nın hayatını çok fazla etkiledi. Sıradan bir hayattan heyecanlı ve endişeli bir hayat onu bekliyordu. Her ki baba da bu evliliğe karşı çıktı. Bu işin en kötü tarafıydı.

İlyas, Esra’nın babasıyla görüşmeye gittiği sırada baba Çakırbeyli’nin düşmanı olan Enver’in adamları tarafından öldürülmüştü. Bu olayın sorumlusu olarak İlyas’ı gören Esra bebeğini bile aldırmıştı. Bu Esra’nın Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde son sahneleriydi. İlyas ve Esra bir sene boyunca görüşmediler ve Esra sanki intikam almak adına dizeye tekrar döndü. Üstelik Akif ile de sevgili oldu. Bu sevgililik durumu Akif’in hayatını kurtarsa da İlyas’ı şok etti.

Sevcan Yaşar Kimdir?

1990 yılında İzmir’de dünyaya gelen Sevcan Yaşar, ilk üniversite eğitimini mesleği dışında bir alanda yapmıştır. Ege Üniversitesi Fen Fakültesi, Biyoloji bölümünü bitirdikten sonra Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro bölümünü de tamamlamıştır. Sevcan Yaşar Çin Halk Cumhuriyetinde 23. Düzenlenen Miss Model of Word yarışmasında birinci olarak dikkatleri üzerine çekmiştir.

Dizi kariyeri 2012 yılında yayınlanan Kanal D dizisi Kayıp Şehir ile başlamıştır. Güzel oyuncu Kayıp Şehir:den sonra Trt 1 dizisi Böyle Bitmesin ve Star Tv dizisi Aramızda Kalsın’da da rol almıştır.

Sevcan Yaşar daha önce de rol aldığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine bir yıl aradan sonra tekrar dönmüştür.

28-03-2019
Yazar Hakkında
Aslıhan Karakoç

Aslıhan Karakoç

Lise eğitiminde tek başına dergi çıkaracak kadar yayıncılık sevdasıyla yatıp kalkan Aslıhan, Marmara Üniversitesi Gazetecilik bölümünü .. devamı.. mail
Yorumlar