Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yeni adı belli oldu

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yeni adı belli oldu
Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yeni adı belli oldu. Atv'nin uzun soluklu dizisi Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yeni adı

Atv ekranlarının başarılı dizisi Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz, yayınlanmaya başladığı ilk tarihten itibaren izleyenlerin gönlünü kazanmıştı. Gerek oyuncu kadrosu, gerekse muhteşem senaryosu ile dillere destan olan dizi ile ilgili yeni sezonda üzücü gelişmeler yaşanmıştı. 7. sezon için gün sayan Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz hayranları, dizinin yayına girmeyeceğini öğrendi. Yeni sezonda ekranlarda göremediğimiz Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz, yeni platformu ile yayınlanacak. Dijital bir dizi olarak izleyeceğimiz Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yeni adı belli oldu. Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezon ne zaman başlayacak? sorusu ise en çok arananlar arasında yer almayı başardı. Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz ile igili tüm gelişmeler.

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni adı belli oldu

Yeni sezonda yayın hayatına devam etmeyen Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz, seyirciden güçlü tepki alınca harekete geçti. Gelen teklifleri değerlendiren dizi yazarları Bahadır Özdener ve Raci Şaşmaz, dijital plartformda dizinin seyirci ile buluşmasını sağlayacak. Dizinin yeni platformu ile yayınlancağını öğrenen takipçileri Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yeni adı ne? sorusunu sormaya başladı. Bunun üzerine dizi ile ilgili bir kaç değişiklikler yapıldığı öğrenildi. Bunlardan ilki de dizinin adı değiştirildi. Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz, yeni sezonda, yeni platformu ile 'Son Efsane' olarak yayınlanacak. Dizinin senaryosu ve oyuncu kadrosu ile ilgili de değişiklikler olduğu alınan bilgiler arasında.

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni oyuncu kadrosu

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz oyuncu kadrosunda, daha önce dizide yer alan oyuncular dahil olacak. Ancak başrol oyuncusu Oktay Kaynarca, yerine Ozan Akbaba Çakır Beyli karakterine hayat verecek. Başarılı oyuncu Oktay Kaynarca'nın dizide hapiste olduğu, Yunus Emre Yıldırımer ise Atv dizisi 'Okul Yolunda' projesi ile anlaşma sağladı için yurt dışında sürgünde gösterilecek.

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz ne zaman başlayacak?

Yeni dijital platform ile yayınlanması planlanan Son Efsane'nin çekim hazırlıkları devam ediyor. Eski adıyla Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz yani Son Efsane dizisinin ay sonunda yayın hayatına başlaması bekleniyor. Yayın tarihi ile ilgili açıklamanın kısa süre içinde BluTV tarafından yapılması bekleniyor.

05-01-2022
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar