Estetik operasyonu geçiren Serap Paköz'ün son hali sosyal medyada olay oldu!

Estetik operasyonu geçiren Serap Paköz'ün son hali sosyal medyada olay oldu!
Estetik operasyonu geçiren Serap Paköz'ün son hali sosyal medyada olay oldu! Serap Paköz estetik ameliyatı oldu. Serap Paköz programları.

Estetik operasyonu geçiren Serap Paköz'ün son hali sosyal medyada olay oldu! Serap Paköz estetik ameliyatı oldu. Serap Paköz programları. Serap Paköz kimdir? Serap Paköz eski eşi. Serap Paköz estetikli yüzü. Serap Paköz kaç yaşında? Serap Paköz'ün çocuğu var mı? Serap Paköz ile ilgili tüm gelişmeler.

Uzun yıllardır sunuculuk yaparak ekranlardaki yerini koruyan Serap Paköz, geçtiğimiz gün estetik ameliyatı oldu. Daha öncesinde kaşlarını kaldırtan ve yüzüne dolgu yaptıran Serap Paköz, şimdi ise Seda Sayan'ın doktoruna giderek yüzünü gerdirdi. 'Fransız Askısı' yöntemi ile operasyon geçiren Serap Paköz, sosyal medyada olay oldu. Sosyal medya hesabında 'Photoshopsuz' notu ile paylaşım yapan Serap Paköz, takipçileri tarafından sayısız yorum aldı.

Estetik operasyon geçirdiğini sosyal medya hesabında paylaştığı fotoğraf ile duyuran Serap Paksöz, takipçileri tarafından gelen bazı yorumlara tepki göstermeden edemedi.

Estetik operasyonu geçiren Serap Paköz'ün son hali sosyal medyada olay oldu!

'Benim neyim eksik ki... Biraz toparladı Cem beni, Fransız askı yaptı...' sözleri ile paylaşım yapan Serap Paköz, bir takipçisinin yaptığı yoruma tepkisiz kalamadı.

'Estetiğin bile reklamını yapıyorsunuz. Hayatınız beleş...' sözleri ile yorumların gelmesi üzerine Serap Paköz, 'Ben, 'Kızım, işçinin alnının teri kurumadan, parasını ödeyeceksin. Bu öğretiyle büyüdüm. Beleşçilik kitabımda yazmadı, yazmaz da. Merak edenler için faturamı da koyabilirim ama o görgüsüzlük de bana göre değil! Sevgilerimle...' sözleri ile takipçisine tepki gösterdi.

Fransız Askı nedir?

Ameliyatsız bir şekilde gerçekleştirilen yüz germe ve yüz askılama işlemidir. Fransa'da geliştirilmiş olan Fransız Askı Yöntemi, polyester ve silikon malzemelerden oluşan esnek ipler ile cildin gerilmesi sağlanmaktadır.

Serap Paköz kimdir?

15 Haziran 1965 yılında dünyaya gelen Serap Paköz, Ankara doğumludur. Ekranlara spikerlik yaparak gelmeye başlayan Serap Paköz, daha sonra radyolarda yer aldı. Sabah Haberleri, Kadının Sesi, Sizin Sesiniz, Bizbize, Suç ve Ceza, Yeniden Başlayalım, Yeni Bir Umut, Gerçeğin Peşinde gibi oldukça başarılı programları sunmuştur. Serap Paköz'ün Sümer Ezgü ile olan evliliğinden Ceren adında bir kızı vardır.2009 yılından bu yana ise televizyoncu Cem Hamuloğlu ile birlikte yaşamaktadır.

16-08-2021
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar