Evli biriyle sevgili olduğu ortaya çıkan Ece Erken'den bomba itiraf!

Evli biriyle sevgili olduğu ortaya çıkan Ece Erken'den bomba itiraf!
Ülkemizin öndegelen sunucularından Ece Erken pot üstüne pot kırdı. Hatasını düzelteyim derken daha büyük bir hata yapan Ece Erken, duyanlara “Bu kadarına da pes!” dedirtti.

Ülkemizin öndegelen sunucularından Ece Erken pot üstüne pot kırdı. Hatasını düzelteyim derken daha büyük bir hata yapan Ece Erken, duyanlara “Bu kadarına da pes!” dedirtti. Ünlü sunucu evli bir avukatla sevgili olduğunu itiraf ettikten sonra tepki görünce kendini savunmaya çalıştı. İtirafıyla evli biriyle sevgili olduğu ortaya çıkan Ece Erken'den bomba bir itiraf daha geldi. Bir anda gündemi sarsan ve binlerce tepki alan itiraf haberimizde.Şimdi detaylar

Evli biriyle sevgili olduğu ortaya çıkan Ece Erken'den bomba itiraf!

Her şey Ece Erken'in sunuculuk yaptığı programda evli ve 2 çocuk babası avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile aşk yaşadığını söylemesiyle başladı. Beyaz Tv'deki “Söylemezsem Olmaz” programında yaşananlar derhal sosyal medyaya taşındı ve binlerce şikayet aldı. Ece Erken ve programı RTÜK'e şikayet edildi.

Özrü Kabahatinden Büyük!

Yoğun tepkiler üzerine Ece Erken ikinci bir açıklama daha yaptı. Ancak hatasını düzelteceği yerde daha büyük bir gaf yaptı "Boşanmaya çalışan biriyle beraberim" dedi. Bir anda yuva yıkan kadın durumuna düşen Ece Erken'in sözleri gündeme bomba gibi düştü. Ortalık bir anda karıştı. Herkes Ece Erken'i pişman olmaya ve Türk Halkından özür dilemeye davet etti. Ancak Ece Erken pot üstüne pot kırmaya devam etti. Yeni bir açıklama yaparken adeta suçunu itiraf etti. Canlitv platformu oarak bu açıklamayı aynen veriyoruz. "Boşanmaya çalışan biriyle beraberim"

Bu kadar da olmaz!

Olaya şahit olanlara, bu kadarına da pes, dedirtecek açıklama üzerine tartışma daha da alevlendi. Pişmanlık duyup gayri meşru ilişkisini sonlandırması beklenen Ece Erken'in pişkinlikle bu yasak ilişkiyi savunması duyanlara “özrü kabahatnden büyük” dedirtti. Ece Erken'in büyük bir pişkinlikle “Ben evli biriyle beraber olmadım” demesi ahlaksızlığın daniskası olarak değerlendirildi.

Benimkisi yasak aşk değil!

Bütün bunlar yaşanırken canlı yayına çıkan Ece Erken pişkinliğine devam etti. Yaşadıklarının 'Yasak aşk' olmadığında ısrar den Ece Erken duyarlı vatandaşlarca RTÜK'e şikayet edildi. Canlı yayındaki programda söyledikleri yenilir yutulur cinsten olmayan Ece Erken'in itirafını aynen paylaşıyoruz."Ortada ne gizli ne de yasak bir şey yaşıyorum. Kısa bir zaman öncesine kadar sizlerle de paylaştım. İlişkimi çalışma arkadaşlarımdan aileme kadar herkes biliyor. Biz zaten birlikteliğimizi ortada yaşıyoruz"

Ece Erken yeniden Söylemezsem Olmaz programına çıkarak bir açıklama daha yaptı. Erken açıklamasında "Evli biriyle değil, boşanmaya çalışan biriyle beraberim. Evliliği kurtarmak için çocuk yapmışlar ama olmamış. Bir dava 10 yıl da sürebilir, 10 yıl mı bekleyeyim? Aşkın cezası olmaz. Namus bekçiliği yapmıyoruz. Makyaj yapan erkek ve tapeleri olan bir kadın beni yargılıyor. Herkes kendine baksın"

Madalyonun diğer yüzündeki isim olan Şafak Mahmutyazıcıoğlu ise ekrana çıkma cesareti bile gösteremedi. Avukatı aracılığıyla yaptığı açıklamasında "Evliliğim bitmesinde 3. kişilerin alakası yoktur" şeklinde kendini aklamaya çalıştı.

27-02-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar