Ferhat ile Şirin dizisi konusu, oyuncuları ve karakterleri

Ferhat ile Şirin dizisi konusu, oyuncuları ve karakterleri
Çok yakında Fox TV ekranlarında yayınlanacak olan Ferhat ile Şirin dizisinin merakla beklenen oyuncu kadrosunda kimler var? O3 Medya imzalı dizinin konusu nedir?

Eylül ayının yaklaşmasıyla birlikte yeni sezonun birbirinden heyecan veren dizileri ekran için gün saymaya başladı. Mucize Doktor ve Kurşun gibi iddialı projelerle adından söz ettiren kanal Fox TV yeni sezonda bir başka diziyi daha izleyenlerine sunacak. İsmini eski bir Türk halk öyküsünden alan Ferhat ile Şirin dizisinin ana karakterleri Ferhat ve Şirin'i kimler canlandıracak? Heyecanla beklenen dizinin yönetmen koltuğunda hangi isim oturuyor? Detaylar;

İŞTE FERHAT İLE ŞİRİN'İN FERHATI

Tolga Sarıtaş hayranlarını sevindiren haber! Son olarak Söz dizisinde yer alan ve başarılı oyunculuğuyla dikkat çeken Tolga Sarıtaş yeni sezon için Ferhat ile Şirin dizisiyle anlaştı. O3 Medya imzalı dizide Ferhat karakteri için başrol gösterilen oyuncu yeni sezonda Fox TV ekranlarında seyircisiyle buluşacak. Peki yakışıklı oyuncu Tolga Sarıtaş'ın partneri kim olacak? Cast çalışmaları devam eden dizide Şirin karakterini üstlenecek oyuncu arayışları sürüyor. Başarılı oyuncu Birce Akalay'ın ise Ferhat İle Şirin dizisiyle görüştüğü öne sürüldü. 

FERHAT İLE ŞİRİN DİZİSİNİ YÖNETECEK İSİM KİM?

Kuzey Güney ve Kaybedenler Klübü gibi başarılı yapımlardan sonra yakında vizyona girecek olan Yedinci Koğuştaki Mucize filminin yönetmenliğini üstlenen Mehmet Ada Öztekin Ferhat ile Şirin ile anlaştı. Başarılı yönetmen yeni sezonda Fox TV ekranlarında yer alacak dizinin yönetmen koltuğunda yer alacak. 

Drama konulu dizide Ferhat ile Şirin'in aşkının anlatılacak olmasıyla birlikte ayrıntılı konusu henüz bilinmiyor. O3 Medya'nın yapımcılığını üstlendiği dizinin senaristi ve yardımcı oyuncu kadrosu ise belli değil. 

FERHAT İLE ŞİRİN NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Hazırlıkları devam eden ve 2019-2020 sezonunda ekranlarda olacak olan dizinin çekimleri çok yakında başlayacak. Merakla beklenen Ferhat ile Şirin'in diğer sezon dizilerine göre daha geç başlayacağı, kasım ayında izleyici karşısına çıkacağı tahmin ediliyor. 

23-08-2019
Yazar Hakkında
Gaye Develi

Gaye Develi

Gaye Develi, 28 Eylül 1999 yılında 17 Ağustos depreminin yıkıcı etkisinden dolayı Gölcük yerine Zonguldak’ta doğmuştur. Daha sonra annes .. devamı.. mail
Yorumlar