Ferhat ile Şirin dizisi (Leyla Tanlar) Şirin kimdir?

Ferhat ile Şirin dizisi (Leyla Tanlar) Şirin kimdir?
Yeni dizi Ferhat ile Şirin Fox Tv ekranlarından izleyiciyle buluşacak. Ferhat ile Şirin dizisi (Leyla Tanlar) Şirin kimdir?

Dizi dünyasına yeni bir dizi daha ekleniyor. Fox ekranlarına yayınlanacak yeni dizi Ferhat ile Şirin 22 Kasım Cuma akşamı ilk bölümüyle görücüye çıkıyor. Fox Tv'nin yeni dizisi ölümsüz bir aşk hikayesiyle ekranlara gelecek. Destanlaşmış Ferhat ile Şirin'in aşkının yeniden yorumlanmasını izleyeceğimiz yeni projede Şirin karakterini genç ve güzel oyuncu Leyla Tanlar canlandıracak. Böylesine büyük bir aşkın nasıl anlatılacağı merak konusuyken, Ferhat ile Şirin dizisinin kadrosunda yer alan oyuncular da ilgiyle takip edilmeye başlandı. Ferhat ile Şirin dizisi (Leyla Tanlar) Şirin kimdir? sorusu da en çok aranan içeriklerden biri oldu.

Ferhat ile Şirin ne zaman yayınlanacak?

Ferhat ile Şirin dizinin başrollerinde Cansu Dere, Tolga Sarıtaş, Leyla Tanlar gibi isimler yer alırken, Yıldıray Şahinler, Ushan Çakır, Işıl Yücesoy, Şehsuvar Aktaş, Emel Çölgeçen, Alican Barlas, Nihan Gür, Zeynep Özyağcılar, Serdar Akülger, Ecenaz Uçer, Durukan Çelikkaya, Melisa Değer gibi başarılı bir oyuncu kadrosu dikkatleri çekiyor. Fox Tv'nin yeni dizisi Ferhat ile Şirin'in yapımını O3 Medya ile Artistanbul üstlendi. Savaş Korkmaz'ın senaryosunu yazdığı dizide yönetmen koltuğunda ise Mehmet Ada Öztekin oturuyor. Fragmanlarıyla ilgi toplayan ve heyecan uyandıran iddialı projenin yayın tarihi ise 22 Kasım Cuma olarak açıklanmıştı. Başarılı oyuncu kadrosu olan ve efsanevi bir aşk hikayesini konu edinen Ferhat ile Şirin her Cuma izleyiciyle buluşacak.

Leyla Tanlar (Şirin) kimdir?

Ferhat ile Şirin dizisinin başrolü olan ve Şirin karakterine hayat verecek Leyla Tanlar ile ilgili merak edilenleri sizler için derledik. Leyla Tanlar 1997 yılında İstanbul'da doğdu. İlköğrenimini Terakki İlköğretim Okulu'nda tamamlayan Tanlar, liseye İtalyan Lisesi'nde devam etti. Anaokulu sıralarında oyunculukla tanışan Tanlar, daha sonra bu yeteneğini geliştirerek çeşitli dizilerde yer almaya başladı. Güzelliği ile de dikkat çeken Tanlar, Star Tv'de yayınlanan Paramparça dizisiyle de performansını göstermiş oldu. Genç yaşta oldukça iyi yerlere gelen Leyla Tanlar'ı şimdi de Ferhat ile Şirin dizisinde başrolde göreceğiz. Tanlar'ın yeni projede de başarılı bir performans sergilemesi bekleniyor.

Ferhat ile Şirin'de Şirin nasıl bir karakter?

Güzel ve başarılı oyuncu Leyla Tanlar'ın canlandıracağı Şirin karakteri, hassas ve narin yetiştirilmiş, üzerine titrenen bir genç kız. Şirin'in çocukken geçirdiği rahatsızlık sebebiyle ablası üzerine titreyerek, hayatın zorluklarından onu her zaman uzak tutmuştur. Müzik yeteneği olan Şirin bir Mevlevihane'de ney üflüyor. Şirin ve Ferhat aşkı ise işte böyle bir hassasiyetle başlayacakken, Şirin hayatın gerçekleriyle yüzleşmeye başlayacak. Aşkına karşı ablasıyla mücadelesi anlatılacak Şirin'in hikayesi nasıl bir yol izleyecek hep beraber izleyeceğiz. Fox'un yeni projeji Ferhat ile Şirin dizisine biz de canltv.com olarak başrılar ve bol reytingler diliyoruz.

17-11-2019
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar