Fettah Can'ın anne acısı

Fettah Can'ın anne acısı
Ünlü şarkıcı Fettah Can sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla annesini kaybettiğini duyurdu. Ünlü isme taziyeler peş peşe geldi.

Ülkemizde yaşanan iki büyük depremin yaşattıkları günlerdir tüm ülkeyi derinden üzerken özellikle internet haber siteleri, sosyal medya ve magazin basını deprem bölgesinde yaşayan ünlülerin kayıplarını ya da ünlülerin yakınlarının kayıplarını sayfalarına taşıyorlar. Pek çok ünlü ismin ya da yakının hayatını kaybettiği deprem bölgesinden acı haberler gelmeye devam ederken aynı zamanda hayatını kendi akışında da acı olaylar yaşanmaya devam ediyor. Ünlü şarkıcı Fettah Can’ın yaşadığı anne acısı da bu acılardan biri olarak magazin sayfalarına taşındı. Özellikle genç neslin oldukça sevdiği şarkıcılardan biri olan ünlü şarkıcı Fettah Can’ın annesi yaklaşık bir ayılık yoğun bakımın ardından hayata veda etti. Yoğun bakımda tedavi gördüğü sırada hayata veda eden ünlü ismin annesinin acı kaybını yine oğlu Fettah Can sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.

Annesini Kaybetti

Ünlü şarkıcı Fettah Can bugün hayatının en acı günlerinden biriyle karşı karşıya kaldı. Pek çok şarkısıyla dillerde olan ve özellikle genç kitlenin çok sevdiği şarkıcılardan biri olan Fettah Can bugün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla annesini kaybettiğini duyurdu. Ünlü şarkıcı paylaşımında “canımız annemiz Fahriye Can, 36 günlük yoğun bakımda verdiği yaşam mücadelesini kaybederek Hakk’ın rahmetine yürümüştür. Bugün Bursa Zafer Camii’nde kılınacak öğlen namazını müteakip, Hamitler mezarlığına defnedilecektir” ifadelerini kullandı. Ünlü ismin bu paylaşımının ardından pek çok seveni ünlü isme taziye mesajlarını iletti. Fettah Can annesini öğlen namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından toprağa verdi. Ünlü ismin tören sırasında oldukça üzgün olduğu görüldü.

Fettah Can Kimdir?

Ünlü şarkıcı Fettah Can 12 Ekim 1975 yılında Bursa’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından babasının yönlendirmesiyle müziğe başlayan ünlü isim pek çok şarkıcıya şarkı sözleri vermiştir. İlk albümünü 2010 yılında çıkaran Fettah Can, daha sonra peş peşe albümlere imza atmıştır. Ünlü ismin imza attığı albümler arasında, 2010 Hazine, 2012 Aklımda Kalanlar, 2013 Yalanlar, 2016 Sen En Çok Aşksın, Yanan Ateşi Söndürdük, Sana Affetmek Yakışır, Boş Bardak, Rüzgar Ektim Fırtına Biçeceğim, Delirme, Yalan Bu Dünya, Aradığım Aşk ve Mecnunum Leylamı Gördüm adını taşımaktadır.

15-02-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar