Fox Tv dizisi Baraj’ın yayın tarihi belli oldu!

Fox Tv dizisi Baraj’ın yayın tarihi belli oldu!
43 yıl önce çekilen unutulmaz Baraj filmi nostaljik bir hüznü yaşatmak üzere Fox Tv ekranlarında başlıyor. Tanıtımı yapılan Baraj dizisinin ilk bölümü ne zaman yayınlanacak?

43 yıl önce çekilen unutulmaz Baraj filmi nostaljik bir hüznü yaşatmak üzere Fox Tv ekranlarında başlıyor. Haftalardır ne zaman başlayacağı merak edilen Baraj dizisinin yayın tarihi nihayet belli oldu. Usta isimlerin rol alacağı dizi Salı günleri ekrana gelecek. Tanıtımı dönmeye başlayan ve çok beğenilen Baraj dizisinin ilk bölümü ne zaman yayınlanacak? Kadrosu ve konusu merak edilen Baraj dizisini sizler için araştırdık. Şimdi detaylar

Fox Tv dizisi Baraj’ın yayın tarihi belli oldu!

Baraj inşaatında çalışan Nazım ve ıssız bir köyde yaşayan Nehir’in ölümsüz aşkını anlatan Baraj dizisi nihayet başlıyor. Fox Tv’nin iddialı yapımı Baraj dizisi 1977’de çekilen Baraj filminin dizi versiyonu olarak ekrana geliyor. Yönetmenliğini ve senaristliğini Hasan Tolga Pulat’ın üstlendiği Baraj dizisinin yapımcıları ise  MEDYAPIM ve No:9 Productions. Tanıtımı dönmeye başlayan Baraj dizisi 17 Mart Salı saat 20:00’de ilk bölümüyle ekrana gelecek.

Dizi Görücüye Çıktı!

Fox Tv’de gösterilen Baraj Dizisi afişi sosyal medyada gündem olmayı başardı. Feyyaz Duman, Biran Damla Yılmaz, Burak Yörük, Iman Casablanca ve Sumru Yavrucuk’un pozları dizinin iddialı olduğu şeklinde yorumlandı. Canlitv olarak Baraj dizisinin takipçisi olacağız.

Baraj Dizisi Kadrosu!

Orhan Aksoy'un yönettiği Baraj filmi 1977 yılında çekilmiş ve Türkân Şoray ve Tarık Akan’ı başrolde buluşturmuştu. Bir barajın inşaatında çalışan Nazım ve Aysel’in imkansız anlatan film Yeşilçam Klasiği olmuştu. 43 yıl aradan sonra bu sefer dizi olarak gündeme gelen Baraj, Fatih Aksoy - Yağmur Ünal ortaklığında Medyapım imzası olarak Salı günleri ekrana gelecek. Başrollerini Feyyaz Duman, Biran Damla Yılmaz, Burak Yörük, Iman Casablanca ve Sumru Yavrucuk’un paylaşacağı Baraj dizisi kadrosunu aşağıdaki listede bulabilirsiniz.

Feyyaz Duman –Nazım-

Biran Damla Yılmaz –Nehir–

Burak Yörük -Tarık-

Sumru Yavrucuk –Zerrin-

Tuna Orhan –Ekrem-

Mesut Yılmaz –İsmet–

Baraj dizisindeki diğer oyuncular:

Sait Genay (Orhan),

İhsan İlhan (Yaşar),

İman Casablanca (Ümran),

Batuhan Yüzgüleç (İbrahim),

Şamil Kafkas (Halil)

Baraj Dizisi Ne Anlatıyor?

Baraj inşaatında çalışan Nazım, internetten tanıştığı Nehir’e görmeden aşık olur. Nehir de ona karşı aynı hisleri taşımaktadır. Nehir fotoğraf göndererek ısrarla tanışmak istediğini söyler. Ancak Nazım’ın yüzünde kocaman bir kaza izi vardır ve bu yüzden Nehir’e fotoğraf göndermez. Nehir’in ısrarı üzerine yanına bir genç alarak kıızn yaşadığı köye gier. Nehir gördüğü  yakışıklıyı Nazım zannederek boynuna atılır. Nazım ise geride ne yapacağı bilmez halde beklemektedir.

09-03-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar