Taçsız Prenses ‘ten Afiş Geldi

Taçsız Prenses ‘ten Afiş Geldi
Taçsız Prenses ilk bölümüyle 10 Ocak Salı günü saat 20.00 ‘de ekranlarda izleyicisiyle buluşacak . Dizinin heyecan ve merakla beklenen yeni afişi yayınlandı

Taçsız Prenses ouncu kadrosunda kimler var? Dizinin senaristi ve yönetmeni kim? Taçsız Prenses dizisinin yapımcısı hangi şirket? 

Taçsız Prenses ‘ten Afiş Geldi

MF Yapım ‘ın yapımcılığını üstlendiği Fox TV ‘nin yeni dizisi  Taçsız Prenses ilk bölümüyle 10 Ocak Salı günü saat 20.00 ‘de ekranlarda izleyicisiyle buluşacak . Yönetmenliğini Volan Keskin ‘in yaptığı dizinin heyecan ve merakla beklenen yeni afişi yayınlandı.

İsmail Hacıoğlu, Sümeyye Aydoğan, Mustafa Avkıran gibi önemli isimlerin yer aldığı dizinin senaryosunu Pınar Bulut ve Onur Koralp beraber kaleme alıyorlar.

Taçsız Prenses Dizisi Konusu

Masal (Elif Kurtaran), ömrü boyunca hayalperest annesi Şirin ‘in (Feride Çetin) anlattığı masallarla yetişir ve büyür. Kalp hastalığından muzdarip olan annesinin hastaneye yatırılmasıyla masal dünyasından çıkar gerçek dünyanın sarsıcılığı ve soğukluğuyla karşı karşıya kalır. Hayaller ile gerçekler arasındaki farklı dünyalardan dolayı olabildiğine hırçıni yırtıcı ve kötülük yapmaya hazır hale gelir.

Bir Hızır gibi yetişen öğretmeni Evgin (İsmail Hacıoğlu) ile yavaş yavaş rehabilite olurken artık roller değişmeye başlar. Kendi sıkıntılarından, handikaplarından arınırken bir yandan da hikayedeki diğer kahramanların da dertleriyle ilgilenip merhem olmaya başlayacaktır. Diğer kahramanların yarım kalan masallarının tamamlanması serüveninde en büyük destekçisi ve yakını çok sevdiği ve yanından hiç ayrılmayan köpeği Köfte olacaktır.

Taçsız Prenses Oyuncuları

İsmail Hocıoğlu (Evgin Öğretmen)

Taçsız Prenses Oyuncularından İsmail Hacıoğlu 30 Kasım 1995 İstanbul doğumludur ve 27 yaşındadır. 186 cm boyundaki İsmail Hacıoğlu Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünü kazanmış ancak 1. sınıfta bırakmıştır. Müjdat Gezen Sanat Merkezinde oyunculuk eğitimi alan İsmail Hacıoğlu son olarak Ayla, Mahkum, Zümrüdüanka adlı yapımlarda rol aldı. İsmail Hacıoğlu şu anda Aslıhan Gürbüz ile sevgilidir.

Sümeyye Aydoğan

Tiyatro ve dizi film oyuncusu. 1997, İstanbul doğumlu. Boyu 1.68 cm, kilosu 54. Talento Menajerliğin oyuncusu olan Sümeyye Aydoğan, genç bir tiyatro oyuncusudur. İlk olarak 2021’de kamera karşısına geçerek Kahraman Babam dizisinde Menekşe karakterini canlandırmıştır. Sonra Geçen Yaz, Sadakatsiz, Duy Beni, Akif gibi çeşitli film ve dizilerde oynadı. Yeni projelerde yer almayı sürdürmektedir. Sümeyye Aydoğan taçsız prenses oyuncusu oldu dizi de kadın başrol oyuncusu olacak

Yağmur Tanrısevsin

Taçsız Prenses Oyuncu kadrosunda kadın başrol olarak yer alacak Yağmur Tanrısevsin 24 Ağustos 1980 Mersin doğumludur. 170 cm boyunda ve 53 kg ağırlığında olan güzel oyuncu Ümit Çırak, Merve Taşkan gibi isimlerden oyunculuk eğitimi almıştır. Adını Feriha Koydum dizisi ile ilk kez ekranlar karşısına geçen Yağmur Tanrısevsin Güneşi  Beklerken dizisi ile popüler bir kimliğe ulaşmıştır. Güzel Oyuncu son olarak Kalp Yarası, Menajerimi Ara, İki Yalancı, Geniş Aile: Yapıştır gibi popüler yapımlarda rol aldı. Yağmur Tanrısevsin’in son dönemde Mahsun Kırmızıgül’ün oğlu Mahmut Kırmızıgül ile sevgili oldukları konuşulmaktadır.Yağmur Tanrısevsin taçsız prenses oyuncusu olarak dizi de güzeller güzeli bir öğretmene hayat verecek

Tolga Tekin

19 Mart 1973 Ankara doğumlu olan Tolga Tekin Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünden mezun olmuştur. Adana, Ankara Devlet Tiyatrolarında uzun yıllar görev alan oyuncu 2008 yılında yayımlanan Bizim Evin Halleri adlı yapımla ilk oyunculuk deneyimini yaşamıştır. Başarılı oyuncu daha önce Kuruluş Osman, Akıncı, Vatanım Sensin gibi popüler yapımlarda görev aldı.Tolga Tekin Taçsız Prenses Oyuncuları arasında yer alacak.

Feride Çetin (Şirin)

5 Kasım 1980 doğumlu olan Feride Çetin İstanbulludur. Aslen Bulgaristan göçmeni olan oyuncu İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema Bölümünden mezun olmuştur. 163cm boyundaki güzel oyuncu Duy Beni, Hercai Sesinde Aşk Var, Kalbim Yaralı gibi yapımlarda rol alan oyuncu son olarak Taçsız Prenses oyuncuları arasında yer alacak.Taçsız Prenses dizisinde Şirin Masal’ın annesidir. Hayalperest bir kadın olan Şirin kızı Masal’ıgerçek dünyadan çok kopuk yetiştirir. Şirin kalp krizi geçirdikten sonra kızı Masal çevresinde destek alacak kimsenin olmadığını görür ve gerçek dünya ile yüzleşir. Feride Çetin, Taçsız Prenses dizisinde yer alacak.

Elif Kurtaran (Masal)

Taçsız Prenses çocuk oyuncusu olarak diziye katılan Elif Kurtaran Vav Stars menajerlik ofisi ile çalışmaktadır. 2020 yılında yer aldığı Türkiye Sigorta reklam filmi ile kendini gösteren Elif Kurtaran, Annemizi Saklarken, Kuş Uçuşu, Sol Yanım, Zemheri gibi yapımlarda rol aldı. Elif Kurtaran Taçsız Prenses dizisinde Masal karakteri ile yer alacak.  Masal 8 yaşına kadar annesi Şirin ile güzel bir hayat geçirmiştir; ancak Şirin gerçek hayatı annesinin hastalığından sonra görür; Masal’a bu zor zamanlarında ise öğretmeni Evgin destek olacaktır. Elif kurtaran Taçsız Prenses dizisinde rol alacak.

Merve Şen

Merve Şen 11 Temmuz 1990 da İstanbul da dünyaya gelmiştir 33 yaşının içinde olan Merve Şen Haliç Üniversitesinde oyunculuk bölümü mezunudur. Son olarak Her Yerde Sen dizisinde Binnurkarakteri ile fenomen olan Merve Şen son dönemde Kuzey Yıldızı İlk Aşk ve Galip Derviş dizilerinde yer almıştır. Bekar olan Merve Şen 160 cm boyunda ve 50 kilo ağırlığındadır.Merve şen taçsız prenses oyuncusu olacak ve dizi de başrılı bir iş kadını olarak karşımıza çıkacak son olarak her yerde sen de yer almış ve sevilmişti.

Mustafa Kırantepe

Çukur dizisinde hayat verdiği Medet karakteri ile çok sevilen Mustafa Kırantepe Taçsız Prenses oyuncu kadrosuna dahil oldu. Son olarak Ruşen karakteri ile Üç Kuruş dizisinde de yer alan Mustafa Kırantepe 29 Temmuz 1979 İzmir doğumludur ve 43 yaşının içindedir. Eskişehir Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunu olan Mustafa Kırantepe daha önce Muhteşem Yüzyıl Kösem ve Ulan İstanbul dizilerinde yer almış ve çok sevilmiştir.Mustafa Kırantepe taçsız prenses oyuncusu olacak ve Çukur dizisinde ki rolünden çok farklı bir rolde yer alacak.

Seda Akman

Aşk ve Mavi Yüksel’i olarak çok sevilen Seda Akman Taçsız Prenses oyuncuları arasında da yer alacak. 13 Ocak 1978 Kütahya doğumlu olan Seda Akman 45 yaşındadır. Bilkent Üniversitesi tiyatro bölümü mezunu olan güzel oyuncu 1999’da Best Model of Turkey yarışmasında en iyi fotomodel seçilmiştir. İlk olarak ATV’de yayınlanan Ölümsüz Aşk dizisinde yer alan güzel oyuncu Son olarak Behzat Ç ve Emret Komutanım dizilerinde yer almıştır.

Seda Akman 1.70 metre boyunda ve 54 kilo ağırlığındadır.Seda akman taçsız prenses oyuncusu olacak güzel oyuncu aşk ve mavi dizisi ile sevilmişti.

Merve Bulut

Daha önce Gülin karakteri ile Mucize Doktor dizisinde izlediğimiz ve çok sevdiğimiz Merve Bulut son dönemde Yıldızlar Şahidim, Meral ve Kara Yazı dizilerinde yer almıştır.  13 temmuz 1987 de Düzce de dünyaya gelen Merve Bulut 35 yaşındadır. Güzel oyuncu Merve Bulut  1.72 cm boyunda ve 59 kg ağırlığındadır.

05-01-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar