Fox Tv’nin Başarılı Dizisi Sezon Finali Kararı Aldı!

Fox Tv’nin Başarılı Dizisi Sezon Finali Kararı Aldı!
Koronavirüs sebebiyle ilk yapımın sezon finali yaptığı haberi geldi. Fox Tv ekranlarında Pazar akşamları ekrana gelen askeri dizi Savaşçı Sezon finali yapmaya karar verdi.

Televizyon ekranlarında yeni yapım görmek seyirci için o kadar şaşırtıcı bir hale geldi ki yeni bölüm bukunca ne olursa olsun seyretmeye başlandı adeta. Koronavirüs sebebiyle diziler, programlar, reklam ve film setleri iptal edilince yeni bölümlerde çekilemez oldu. Yapım şirketleri de ellerindeki stok yapımları da bitirince artık tekrarlar kaçınılmaz hale geldi. Televizyonlar da bu durumda yayın akışını yeni baştan düzenlemeye ve daha önce reyting yapan yapımlarını yeniden yayın akışına koymaya karar verdi. Sezonda yayınlanan diziler ise ya tekrara girdi ya da diziler başka yollarla çekim yapmaya çalışıyor. Tüm bunlara ek olarak bazı yapımlarda sezonu bitirmeye karar verdi. Bu yapımların ilki ise Fox Tv’nin dört sezondur Pazar akşamları yayınlanan başarılı dizisi Savaşçı oldu. Savaşçı sezonu bitirmeye ve final yapmaya karar verdi. İşte detaylar!

Savaşçı Sezon Finali Yapmaya Karar Verdi!

Fox Tv’de dört sezondur Pazar akşamlarının en çok seyredilen yapımlarından Savaşçı Dizisi sezon finali yapmaya karar verdi. 96 bölüm yayınlanan ve 97. Bölümün fragmanları yayınlanan ancak bölümü yayınlanmayan Limon Film yapımı Savaşçı’nın yeni bölümlerinin çekilmediği ve koronavirüs sebebiyle yeterli reklam geliri olmadığı için de sezon finali yapmasına karar verdiği öğrenildi. Dizi alınan bilgilere göre 99. Bölümle birlikte sezon finali yapacak ve önümüzdeki Eylül sezonunda da yeniden ekrana gelecek. Bu kararla birlikte koronavirüs sebebiyle ilk yapım sezon finaline gidiyor. 96 bölüm yayınlanan dizinin bu kararla birlikte 3 bölüm daha yeni bölümle ekrana geleceği ve ardından sezonu kapatacağı öğrenildi.

Savaşçı Yeni Bölüm Ne Zaman?

Limon Film tarafından hazırlanan ve Pazar akşamları ekrana gelen Savaşçı’nın oyuncu kadrosunda Berk Oktay, Sarp Levendoğlu, Murat Serezli, Gaye Turgut Evin rol alıyor. Dizinin senaryosu ise Süleyman Çobanoğlu tarafından kaleme alınıyor. Dizi dört sezondur yayınlanıyor ve terörle mücadele eden bir timin hikayesi konu ediliyor. Dizinin yeni yayınlanacak 97. Bölümünün ne zaman ekrana geleceği tam bilinmezken büyük ihtimalle önümüzdeki Pazar akşamı yeni bölümle ekrana geleceği tahmin ediliyor. Ayrıca geriye kalan iki bölümün ise çekilip çekilmediği, çekilmedi ise bu şartlarda ne zaman çekileceği bilinmiyor.

07-04-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar