FOX TV'nin Bu Sezonki Yaz Dizileri!

FOX TV'nin Bu Sezonki Yaz Dizileri!
Badem Şekeri Fox Tv'nin yazın başlayacak önemli bir projesi... Çekimlerine Çanakkale'de başlanan dizinin başrollerini Alper Saldıran ve Burcu Özberk paylaşıyor. Badem Şekeri'nin Temmuz'un 20'si gibi seyirci ile buluşması bekleniyor.

Havaların ısınması ve televizyon izlenme oranlarının düşmesiyle birlikte Show Tv, Atv, Kanal D, Tv 8, Trt 1, Fox Tv gibi televizyon kanalları gelecek sezon devam edecek dizilerinin çoğuna sezon finali yaptılar.

Çarşamba günü sadece Fox Tv'nin  No 309 dizisi yayınına devam ediyor. Star Tv, Kara Sevda ile final yapınca FoxTv'ye reyting için gün doğdu.

No 309 tam bir tatil havasına girerek seyirciyi eğlendirici ve dinlendirici bir hikayeye bürünüyor. Bu akşam saat 20:00'de yayınlanacak bölümde  Onur ve Lale aileleriyle çıktıkları tatilde keyifli anlar geçiriyorlar. Artık bu saatten sonra aralıksız 54 bölümdür devam eden No 309 dizisinden eşik aklatan büyük hikayeler beklemiyoruz. Gelecek sezon devam etmesi de zor olan dizi yaz sezonunda rakibi olmadığı için 3 reyting civarı alarak sezona başlar ve sezonda da birkaç bölüm sonra final yapar.

Badem Şekeri Fox Tv'nin yazın başlayacak önemli bir projesi... Çekimlerine Çanakkale'de başlanan dizinin başrollerini Alper Saldıran ve Burcu Özberk paylaşıyor. Badem Şekeri'nin Temmuz'un 20'si gibi seyirci ile buluşması bekleniyor. Eğer dizi Çanakkale'nin sıcak havasını seyirciye geçirebilirse başarılı olur. Özellikle gençlere yönelik kadrosuyla romantik komedi ağırlıkla işlenecektir. Alper Saldıran'ın başarılı başlayıp sonradan tökezleyen Kalbim Ege'de Kaldı dizisi gibi basit hatalara düşürmezse başarılı olur ve en azından bir 30 bölüm görebilir.

Fox'un merakla beklenen bir diğer dizisi de "Kırık bir Aşk Hikayesi." Daha önce ismi medyaya Meryem olarak duyurulan dizi sonra isim değişikliğine gitti. Karagül dizisiyle yıldızı parlayan Ayşe Ayçin Turan, Meryem karakteriyle karşımıza çıkıyor. Yönetmenliğini Mustafa Şevki Doğan'ın yapacağı diziyi açıkçası merakla bekliyoruz. Dürüye'nin Güğümleri, Hanım Köylü, Güzel Köylü gibi ege dizilerinin başarılı yönetmeni bakalım Kırık Bir Aşk Hikayesi'nde neler yapacak. Secret isimli bir Kore dizisinden uyarlama olan yapımın temmuz ortalarında ekranlarda olması bekleniyor.

"Deli Gönül" Fox Tv'nin bu yıl çok şey beklediği dizilerinden biri. Deli Gönül 4 temmuz salı günü başlıyor. Dizinin başrollerinde Murat Ünalmış, Tuvana Türkay ve Birce Akalay görev alıyor. genel konsepti bir aşk hikayesi üzerine kurulu olan bu dizi yaz sezonunda idare eder ama sezona girdiğinde cast ve hikaye olarak hafif kalabilir.

Fox Tv'yi ve diğer televizyonları canli tv üzerinden de rahatlıkla takip edebilirsiniz.

28-06-2017
Yazar Hakkında
Aslıhan Karakoç

Aslıhan Karakoç

Lise eğitiminde tek başına dergi çıkaracak kadar yayıncılık sevdasıyla yatıp kalkan Aslıhan, Marmara Üniversitesi Gazetecilik bölümünü .. devamı.. mail
Yorumlar