Hakan Boyav’ın Yeni Dizisi Belli Oldu: ‘Balkan Ninnisi’

Hakan Boyav’ın Yeni Dizisi Belli Oldu: ‘Balkan Ninnisi’
Payitaht Abdülhamid dizisinde Mahmut Paşa rolü ile ve son olarak Teşkilat dizisinde Tövbekar rolü ile adından söz ettiren başarılı oyuncu Hakan Boyav’ın yeni dizisi belli oldu

Başarılı oyuncu Hakan Boyav girdiği tüm dizilerdeki rollerindeki performansı ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Aynı zamanda içinde bulunduğu dizilerin iyi reyting getirdiğide düşünülürse herzaman aranılan oyuncular arasında yerini aldı. ‘Asmalı Konak’, ‘Hanımın Çiftliği’, ‘Kurtlar Vadisi Pusu’ gibi bir çok iyi projede boy gösteren oyuncu, TRT1’de ekranlara gelen ‘Payitaht Abdülhamid’ dizisinde tam 5 sezon oynadı. Canlandırdığı ‘Mahmut Paşa’ rolü ile çok sevilen oyuncu dizinin final yapmasının ardından geçtiğimiz yıl ‘Maraşlı’ adlı dizide ‘Hurdacı’yı canlandıran oyuncu, TRT 1 ekranlarının Teşkilat adlı dizide rol aldı. Son olarak ‘Teşkilat’ dizisinde ‘Tövbekar’ karakterine hayat veren oyuncu istihbarat teşkilatının, tıpkı gerçek hayatta olduğu gibi olağanüstü yetenekli ve korkusuz üyelerinden oluşan çok özel bir ekibin üyesi olmuştu. Dizideki rolünün son bulacak olması ile yeni projesi merak edilen başarılı oyuncudan güzel haber geldi. Hakan Boyav ‘Balkan Ninnisi’ adlı yeni çekilecek dizide rol alacak. İşte ayrıntılar…

 

Hakan Boyav ‘Balkan Ninnisi’ Dizisinde

TRT ekranlarının yeni sezon için çekilecek ‘Balkan Ninnisi’ dizisinin cast çalışmaları sürerken, oyuncuları da yavaş yavaş belli olmaya başladı. Hakan Boyav’ın da içerisinde yer aldığı dizi için güçlü oyuncu kadrosu oluşturuluyor.

Dizinin yapımcılığını Fikret Kuşkan üstlenirken, yönetmen koltuğunda Akif, yönetmen koltuğunda yine Abdülhamid Payitaht dizisini çeken Doğan Ümit Karaca oturuyor. Proje yazarı Uğur Uzunok, senaryosunu ise Nurullah Sevimli, Hamit Işık, Esma Koç ve Nurdan Tufai kaleme alıyor. Kuzey Makedonya’nın başkenti Üsküp’te çekilecek. Dizide Hakan Boyav ‘Daniel’ karakterini canlandıracak.

Balkan Ninnisi dizisinin başrolünde Erdal Özyağcılar bulunurken, dizinin oyuncu kadrosunda ise; Özlem Türkad, Emre Bey, Gözde Çığacı, Süleyman Kara, Hakan Boyav, Deniz Gürkan, Kaan Turgut, Erman Saban ve Sarp Bozkurt gibi önemli isimler yer alıyor.

Payitaht Abdülhamid dizisinde Prens Sabahaddin karakteri ile yer alan Kaan Turgut da yine bu dizide Pavel karakteri ile yerini alacak. Dizinin kadın başrol oyuncusu için ise Jessica May ile görüşmeler yapılıyor.

Balkan Ninnisi Dizisinin Oyuncuları ve Karakterleri

Erdal Özyağcılar (Süleyman)

Özlem Türkad (Neriman)

Jessica May

Emre Bey (Ertan)

Gözde Çığacı (Gülsüm)

Süleyman Kara (Mustafa)

Hakan Boyav (Daniel)

Deniz Gürkan (Gülbahar)

Kaan Turgut (Pavel)

Erman Saban (Hayati)

Sarp Bozkurt (Arif)

‘Elveda Rumeli’ Tadında Yeni Dizi ‘Balkan Ninnisi’

2007 ile 2009 yılları arasında yayınlanan unutulmaz proje olan Elveda Rumeli, başrollerinde yine Erdal Özyağcılar’ın olduğu oyuncu kadrosunda, başarılı oyuncuların yer aldığı dizi tam 3 sezon sürmüştü. Balkan Ninnisi diziside Makedonya’da çekilecek benzer bir dizi olacak.

Balkan Ninnisinin Konusu Ne?

Üsküp’lü bir genç kızla bir Türk gencinin aşkını konu alacağı belirtilen dizi Makedonya’nın Üsküp şehrinde çekilecek. Osmanlı Devleti zamanında bir Türk yurdu olan Üsküp, aynı zamanda halkının da çoğu Türk kökenli bir şehirdir. Üsküp’e gezmeye giden yakışıklı bir Türk, tarihsel merakı sebebiyle oraları gezerken, orada kendinden biri olarak hissettiği güzel bir kıza gönlünü kaptırır. Hem romantik hem komik hem de güzel bir hikayesi olan Balkan Ninnisi dizisi izleyici için keyifli bir yapım olacak.

Dizinin çok uzun olmayacağı ve komedi içerdiği için süresinin de kısa tutulacağı ilk gelen bilgiler arasında.

Balkan Ninnisi Ne Zaman Başlayacak?

Balkan Ninnisi, çekimlerine Mayıs ayı içinde başlanacak dizi yaz aylarında ekranlara gelecek yeni sezonda da devam edecek.







06-05-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar