Fransa - Türkiye maçı (canlı izle)

Fransa - Türkiye maçı (canlı izle)
Euro 2020 eleme grubunda geçtiğimiz gün Arnavutluk'u 1-0 mağlup eden Türkiye, Fransa karşısına çıkıyor. Bu zorlu maçı izlemek isteyen ziyaretçiler haberimize göz atabilir.

Euro 2020 eleme grubunda kuralar çekildiğinde Fransa, grubun ağır favorisi olarak görülüyordu. Son 3 maça girdiğimizde ise Fransa'yla birlikte aynı puana sahibiz ve ikili averajla lider durumdayız. Son olarak geçtiğimiz gün Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'nda ağırladığımız Arnavutluk'u Cenk Tosun'un son dakikada attığı golle 1-0 mağlup ettik. Bu kez rakip son Dünya Kupası şampiyonu Fransa olacak. Fransızlar, Türkiye'yi başkent Paris'te bulunan Stade de France'ta ağırlayacak. Fransa - Türkiye karşılaşmasını canlı olarak takip etmek isteyen okuyucular haberimizin devamına göz gözdirebilir. 

CANLI YAYIN İÇİN TIKLAYIN

UEFA 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri H Grubu'nda Türkiye, 18 puanla ilk sırada yer alıyor. Türkiye ile aynı puana sahip Fransa, 18 puanla ikinci konumda bulunuyor. Bu iki takımın 6 puan gerisinde 3. sırada yer alan İzlanda'nın ise 12 puanı bulunuyor. Grubun son 3 sırasında yer alan Arnavutluk, Moldova ve Andorra'nın herhangi bir iddiası bulunmuyor. Türkiye, bu akşam grubun en güçlü ekibi Fransa ile karşı karşıya gelecek. Müsabakaya Stade de France ev sahipliği yapacak. Fransa - Türkiye maçının başlama saati 21.45. Bu müsabaka Euro 2020'ye katılmak ve grup liderliği için hayati önem taşıyor. 

Fransa - Türkiye maçı ne zaman, hangi kanalda? 

UEFA 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri H Grubu sekizinci maç günü Fransa - Türkiye maçına sahne olacak. Fransa - Türkiye maçı 14 Ekim Pazartesi akşamı saat 21:45'te başlayacak. Bu önemli maç Stade de France'ta oynanacak. Fransa ile Türkiye arasında oynanacak maçı her zaman olduğu gibi TRT 1'den ekrana gelecek.

Fransa ile Türkiye arasındaki bu önemli mücadeleyi canlitv.com üzerinden naklen izleyebilme imkanına sahipsiniz.

Türkiye'nin gruptaki kalan maçları

Fransa maçından sonra Türkiye'nin önünde iki maç kalmış olacak. Bu iki maç Kasım ayındaki milli takım arasında oynanacak. Son milli takım arasında ise milli takımın karşısına İzlanda ve Andorra çıkacak. İzlanda maçı 14 Kasım Perşembe akşamı saat 21:45'te Türk Telekom Stadyumu'nda oynanacak. Andorra maçı ise 17 Kasım Pazar günü saa 22:45'te La Vella Ulusal Stadı'nda oynanacak.

14-10-2019
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler