Fuar TV canlitv.com'da

Fuar TV canlitv.com'da
Türkiye'nin ilk ve en büyük online tv portalı canlitv.com'da. Artık, birbirinden özel fuar haberlerini Fuar Tv'den takip edebilirsiniz...

Yayın hayatına yeni başlayan Fuar Tv artık canlitv.com'dan da seyircileriyle buluşacak. Fuar Tv ile canlitv.com arasında anlaşma imzalandı. Yayına yeni başlayan Fuar Tv 24 saat yayın yaparak yerel, ulusal ve uluslararası fuarlardan bilgiler verecek. Türkiye'nin Fuar Portalı sloganıyla yayına başlayan Fuar Tv farklı yayın yelpazesi ve farklı sektörlerden fuarları ekranlara taşıyarak birçok sektör için önemli bir ekran olacak.

Fuarlar hakkında merak edilenler bu portalda

Fuar Tv'den yapılan açıklamaya göre, fuarlardan canlı yayınlar, fuar katılımcılarıyla söyleşiler, organizatörler ile röportajların olduğu kapsamlı bir yayın akışı takip edilecek. Merkezi İstanbul Şişli'de bulunan Fuar Tv sektörel fuarları sektör mensuplarıyla buluşturmayı hedefleyen programlarıyla birçok kişinin takip edeceği bir ekran olacak. Fuar Tv çalışanları katılıcakları fuarlardan izlenimlerini, fuarlarla ilgili tanıtımları ve fuar katılımcılarıyla ilgili bilgileri seyircisiyle 24 saat kesintisiz paylaşacak. Türkiye'nin fuar portalı olmaya aday Fuar Tv, bu iddiayla yapacakları yayınlarla sektörel alanda önemli bir hizmet ekranı olacak.

Güncel fuar takvimleri ve etkinlik duyuruları

Birçok kanalı bünyesinde barındıran Canlitv.com ile anlaşma imzalayan Fuar Tv, bu şekilde daha fazla kişiye ulaşmayı hedefliyor. Türkiye'de ve Dünyada gerçekleşen tüm fuarlardan en güncel haberler ve röportajları meraklılarına sunan Fuar Tv, aynı zamanda fuarlarla ilgili etkinlik ve duyurular hakkında da bilgiler veriyor. Yurtiçi ve yurtdışı güncel fuar takvimlerinin de bulunacağı portalda fuarlar ve furacılık adına merak edilen her şey cevabını bulacak.

Fuar Tv sektörel haberleri sizler için yayınlıyor

Sağlıktan, kozmetiğe, gıdadan, tekstile birçok farklı sektörden çeşitli zamanlarda düzenlenen fuar ve etkinlikleri takip ederek seyirciye aktaran Fuar Tv, yaptığı ve yayınladığı röportajlarla da sektör mensuplarının ilgisini çekiyor. Fuar standlarından canlı yayınlanan röportajlarla sektör mensupları ya da sektöre girmeyi planlayanlar için yol gösterici bir ekran olan Fuar Tv sosyal medya hesaplarını da aktif bir şekilde kullanıyor. Youtube başta olmak üzere, facebook, instagram gibi sosyal ağları kullanan Fuar Tv 352 kanalı bünyesinde barındıran canlitv.com ile de bir anlaşma imzalayarak, bu portaldan da seyircisine ulaşmayı hedefliyor.

17-01-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar