Fulden Uras Sevenlerinden Dua İstedi: Çok Ağrım Var, Ameliyata Giriyorum!

Fulden Uras Sevenlerinden Dua İstedi: Çok Ağrım Var, Ameliyata Giriyorum!
Ünlü oyuncu ve şarkıcı Fulden Uras eski hastalığının yeniden nüksetmesi üzerine bir kez daha ameliyata girdiğini belirterek sosyal medya hesabı üzerinden sevenlerinden dua istedi!

Her geçen gün ünlüler dünyasından farklı bir haber geliyor. Pandemi günlerinde özellikle daha çok evde neler yaptıklarına, bu döneme nasıl adapte olduklarına dair paylaşımlar yapan ünlüler zaman zaman da sevenleriyle direk iletişime geçerek canlı yayınlar yaptılar. Bu canlı yayınlardan birini de ünlü isim Fulden Uras yaptı. Ancak ne yazık ki Fulden Uras sevenlerinden yayın sırasında ameliyata gireceğini söyleyerek dua istedi. Fulden Uras’ın yayın sırasında takipçilerinden dua istemesi bir anda onu gündeme taşırken sevenleri ve haberi duyan herkes Fulden Uras için dua ederek bir an önce şifa bulmasını temenni etti. İşte haberin detayları!

Takipçilerinden Dua İstedi!

Ünlü İsim Fulden Uras instagram hesabından gerçekleştirdiği yayında sevenlerinden çok özel bir istekte bulundu. Ünlü isim ameliyata gireceğini belirterek sevenleri ve takipçilerinden kendisi için dua etmelerini istedi. Uras “herkese merhaba, ben yarım saat sonra ameliyata gireceğim. Yine eski problem maalesef nüksetti ama bu sefer çok acılı geldi. Normalde yarın ameliyat olmayı bekliyordum. Sokağa çıkma yasağı bitsin diye… Biz gerekli izinlerimizi aldık. Hocamız da hastaneyi ayarladı. Şuan tüm testlerim yapıldı. Ameliyata gireceğim. Allah’ın izni ile sağlıkla çıkacağım. Çok mesaj atmışsınız. Hiçbirine dönemiyorum. Gerçekten çok çok ağrım var. Görüşmek üzere inşallah ameliyattan sonra. Bugün biraz zor geçebilir. Kardeşlerim bilgi verecektir size. Beni düşündünüz için, dualarınızda olduğum için çok çok teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız. Benim de bayram kıyafetim bu bayram böyle oldu” ifadelerini kullanarak ameliyata girdi.

Fulden Uras’ın Hastalığı Ne?

Bugün eski hastalığı nükseden ve tekrar ameliyata giren ünlü oyuncu Fulden Uras’ın hastalığı ne? Bu soru şu sıralar sevenlerinin en çok merek ettiği ve internette aradığı soruların başında geliyor. Fulden Uras’ın meme kanseri olduğu ve daha önce de aynı hastalıktan ameliyat olduğu biliniyor. Eski hastalığı olan meme kanserinin yeniden nüksetmesi üzerine tekrar ameliyata giren ünlü isim daha önce katıldığı bir programda “bağışıklık sistemim çökük böbreklerim kötü ben artık o kadar çok sağlıkla sınandım ki aldığım nefes bile çok kıymetli benim için. Sol göğsümden ameliyat oldum şimdi sağ taraftan da olacağım. Göğüslerimi alsınlar bitsin ben buna razıyım ama o acıları bir daha yaşayamam çok zor” ifadelerini kullanmıştı. Ünlü ismin annesi de kanserden hayatını kaybetmişti. Bizde canlitv.com ailesi olarak ünlü isme Allah’tan şifa diliyoruz ve bir an önce eski sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz.

26-05-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar