Gecenin Ucunda Dizisine Yeni Oyuncular Katıldı

Gecenin Ucunda Dizisine Yeni Oyuncular Katıldı
Başrolünde Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu’nun yer aldığı ve Star Tv ekranlarında yayınlanacak olan Gecenin Ucunda dizisine yeni isimler katıldı.

Uzun süredir hazırlıkları süren ve Alim Yapım ile TMC Film tarafından ortaklaşan hazırlanan Gecenin Ucunda adlı yeni dizinin cast çalışmaları devam ediyor. Star Tv ekranlarında yayınlanacak olan Eylül yayın döneminde ekrana gelecek olan Gecenin Ucunda dizisinin başrollerinde Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu yer alırken dizinin diğer oyuncuları için ise çalışmalar devam ediyor. Temmuz ayının ortalarında sete çıkması planlanan diziyi Başar Başaran ve Emre Özdür kaleme alırken dizinin yönetmen koltuğunda ise Barış Erçetin oturacak. Star Tv’nin en çok güvendiği yapımların başında gelen dizi özellikle Neslihan Atagül ismiyle merak uyandırırken dizinin hikayesi de oldukça merak uyandırıyor. Birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı dizinin oyuncu kadrosuna son olarak yeni isimler dahil oldu.

Gecenin Ucunda’ya Yeni Oyuncular

Star Tv ekranlarında eylül yayın döneminde ekrana gelecek olan ve seyircinin merakla beklediği başrolünde Neslihan Atagül’ün yer aldığı Gecenin Ucunda Dizisinin hazırlıkları devam ediyor. Alim Yapım ve TMC Film tarafından ortaklaşa hazırlanan dizinin erkek başrol oyuncusu ise Kadir Doğulu. Dizide birbirinden ünlü isimler yer alırken kadroya yeni oyuncuklar dahil oldu. Temmuz ayı ortalarında sete çıkacak olan Gecenin Ucunda dizisinin oyuncu kadrosunda

·         Neslihan Atagül

·         Kadir Doğulu

·         Tuba Ünsal

·         Bertan Aslani

·         Şencan Güleryüz

·         Zuhal Olcay

·         Bestemsu Özdemir

·         Levent Özdilek

·         Gonca Yakut

·         Şeyda Bayram gibi isimler yer alıyor.

Gecenin Ucunda Konusu

Ünlü yazar Peride Celal’in aynı adlı romanından uyarlanan ve yeni sezonda Star Tv ekranlarında seyirciyle buluşacak olan Gecenin Ucunda dizisi aşka sırtını çevirip kendini çocuklarına adayan Macide’nin hikayesini ele alıyor. Macide aşka kendisini kapatarak kendisine ve çocuğuna yeni bir hayat kurup insanca bir dünyaya kavuşmak istemektedir. Ancak Macide bu yönde planlar yaparken hiç beklemediği ve ummadığı bir noktadan yeniden aşka yakalanacak ve bu süreçte zor ve yoğun günler yaşayacak ve duygularıyla aklı arasında kalarak büyük bir mücadele verecektir. Neslihan Atagül’ün canlandıracağı Macide karakterinin ve etrafında yaşayan insanların hikayesini anlatacak olan Peride Celal’in romanından uyarlanan Gecenin Ucunda dizisi Star Tv ekranlarında yayınlanacak.

28-06-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar