Geçinemediğini İddia Eden Demet Akalın Lüks Restoran Açtı!

Geçinemediğini İddia Eden Demet Akalın Lüks Restoran Açtı!
Ünlü isim Demet Akalın’ın zor günler geçirdiğini ifade ettiği günlerde boğaz kıyısında lüks bir restoran açtığı takipçileri tarafından yoğun eleştiri aldı. İşte detaylar!

Sosyal medyayı sıklıkla kullanan ve buradan paylaşımlar kadar eleştiri ve şikayetlerini de dile getiren ünlü isim Demet Akalın son zamanlarda sıklıkla sosyal medya hesabından paylaştığı eleştirel paylaşımlarla dikkat çekiyor. Daha önce bir AVM’de bir restoranın fiyat politikasını eleştiren ve “böyle gitmez. Böyle giderse… Gitmez” ifadelerini kullanan daha sonra Bodrum’da ki bir otelin bir günlük şezlonga istediği 1000 TL ücreti çok görerek Torbalı Halk plajı. Mis gibi tertemiz” ifadeleriyle eleştiren Demet Akalın ayrıca koronavirüs günlerinde de işlerinin kötü gittiğini belirterek zorlandığını ifade etmişti. Bütün bunları sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşan Demet Akalın takipçilerinden de oldukça beğeni ve yorum almış ve takdir görmüştü. Magazin medyasında çıkan bir haber ise Demet Akalın’ın tüm bunları ifade ederken bir restoran açtığını ortaya çıkardı. Eski eşi Okan Kurt’la birlikte açtığı restoran sonrası sosyal medyada oldukça çok eleştiri alan Demet Akalın henüz bir açıklama yapmadı. İşte detaylar!

Hira Han!

Demet Akalın eski eşi Okan Kurt’la birlikte Anadolu Hisarı’nda boğaz kıyısında kızları Hira’nın adını verdikleri Hira Han adlı bir restoran açtı. İddiaya göre bu restoranı pandemi günlerinde sıklıkla dile getirdiği işlerin kötü gittiği yönündeki açıklamaları sırasında açan Demet Akalın sosyal medyada takipçilerinden yoğun eleştiri aldı. Takipçilerin “hani geçinemiyordun” diyerek tepki gösterdikleri Akalın pandemi günlerinde Cumhurbaşkanlığı’nın bütçesiyle tartışma konusu olan Yeditepe konserlerine de çıkmıştı. Tüm bunlar karşısında magazin medyası ve sosyal medyada eleştirilen Demet Akalın ya da Okan Kurt konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapmadı.

Fiyatları Ne Olacak?

Demet Akalın tarafından özellikle son zamanlarda fahiş fiyatlar eleştiriliyor ve ünlü isim bu durumu ayrıca sosyal medya üzerinden de ifşa ediyor. Şimdi iddiaya göre Okan Kurt’la birlikte boğaz kıyısında Anadolu Hisarı’nda açtığı lüks restoranda fiyatların nasıl olduğu merak edilmeye başlandı. Hira Han isimli ve denize sıfır olan lüks restoranın içi de modern eşyalarla dekore edildi. Geçtiğimiz günlerde ünlü isim Özlem Yıldız ve şarkıcı Deha’nın paylaşımında Demet Akalın’ın restoranı paylaşılmıştı. Hira Han adındaki lüks restoranın menüsünü çoğunlukla Gaziantep Mutfağından oluşan yemeklerden oluşturduğu iddia edildi.

16-06-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar