Gelsin Hayat Bildiği Gibi 14. Bölüm izle

Gelsin Hayat Bildiği Gibi 14. Bölüm izle
20 Ekim Perşembe günü 14. bölümüyle ekrana gelen Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin son bölümü tek parça olarak haberimizde.

Show TV'nin sevilen dizisi Gelsin Hayat Bildiği gibi 20 Ekim Perşembe günü 14.yeni bölümüyle yayınlandı. Ertan Şaban, Özge Özberk, Devrim Özkan, Nilsu Berfin Aktaş gibi başarılı oyuncuların rol aldığı her hafta ilgiyle izlenen dizinin ilgili bölümüne ulaşmaya çalışanlar Gelsin Hayat Bildiği Gibi 14. bölüm izle yazarak arama yapıyorlar. Gelsin Hayat Bildiği Gibi son bölüm izlemek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilir,  dizide bu hafta yaşanan gelişmeleri haberimizden takip edebilirsiniz.

GELSİN HAYAT BİLDİĞİ GİBİ SON BÖLÜM İZLE

Telif sahibinin talebi nedeniyle Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin son bölümünü sayfamız üzerinde paylaşamıyoruz. Dizinin ilgili bölümünü yukarıdaki bağlantıyı ziyaret ederek kanalın resmi internet sitesi üzerinden izleyebilirsiniz.

GELSİN HAYAT BİLDİĞİ GİBİ 14. BÖLÜM ÖZETİ

Kendini büyük bir boşlukta hisseden Araz, aile özlemini en derinden hissettiği dönemde tamirhanede annesinden gelen mektubu buluncu abisi Nevzat'a hesap sorar ve geçmişiyle yüzleşmek zorunda kalır. Yıllardır annesinin geri dönmesini bekleyen Araz mektuptaki adrese doğru İzmir'e yola çıkar.

Songül, anne ve babasının katiline çok yaklaştığını sanarken Najat'ı da kaybeder ve Kırdarların bu işin içine sadece bir maşa olduğunu öğrenir. Aracıyla yolda ilerleken koltuğunun altındaki bomba olduğunu fark eder ve Sadi'den yardım ister.

Kendisini bir türlü annesine inandıramayan Melek en sonunda kendini kapı dışarı bulur. Kendine kalacak bir yer arayan Melek'in en büyük destekçisi yine hapishane arkadaşları olacaktır.

Sadi'nin hayatında hiç doğum günü kutmaladığını öğrenen Songül sürpriz bir doğum günü planlar. Doğum gününe yakın arkadaşlarını, Karabayır Lisesi öğretmenlerini, Derya'yı ve 12-B sınıfını da davet eder. Aysel Hoca'nın Sadi için getirdiği hediye ise Songül'ü kıskançlık krizine sokmaya yetecektir.

Songül, annesinin ve babasının katillerine ulaşabilecek mi? Arabasına koyulan bombadan nasıl kurtulacak? Sadi'nin geçmişiyle ilgili itirafı iki arasında nasıl bir gelişmeye sebebiyet verecek? Araz annesine ulaşabilecek mi? Evi terk eden Melek kendisine kalacak yer bulabilecek mi? Bunlar ve tüm merak edilenler Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin 14. bölümünde yanıt bulacak.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi izle

20-10-2022
Yazar Hakkında
Yorumlar