Gençliğim Eyvah’a Yeni Bir Oyuncu Daha Katıldı!

Gençliğim Eyvah’a Yeni Bir Oyuncu Daha Katıldı!
Atv ekranlarında yaz sezonunda başlayan komedi dizisi Gençliğim Eyvah ekran yolculuğuna devam ediyor. Dizinin oyuncu kadrosuna güzel ve başarılı oyuncu Zehra Yılmaz dahil oldu.

Atv ekranlarında yaz yayın döneminde ekrana gelmeye başlayan ve Süreç Film tarafından hazırlanan komedi türündeki Gençliğim Eyvah adlı yapım seyircinin beğenerek izlediği yapım olarak kendini ispatlamış durumda. Reytinglerde yapım şirketini ve kanalını memnun eden Gençliğim Eyvah bir mahallede iki rakip kebapçı arasında yaşanan komik ve eğlenceli bir rekabeti ekrana taşıyor. Bir tarafta hırslı düzenbaz Arif Usta bir tarafta iyi niyetli ve yardımsever Zekeriya Usta ve başlarına gelen inanılmaz olaylar. Atv’nin sevilen az dizisi ekran yolculuğuna devam ederken zaten güçlü ve başarılı olan oyuncu kadrosuna bir başarılı ve güzel oyuncu daha dahil oldu. Süreç Film’in hazırladığı Gençliğim Eyvah Dizisine Çağla karakteri olarak dahil olan Zehra Yılmaz önümüzdeki bölümden itibaren seyirciyle buluşacak. İşte detaylar!

Zehra Yılmaz Gençliğim Eyvah Kadrosuna Katıldı!

Yaz ekranlarının yayına ilk giren eğlence ve komedi dizisi olan Atv ekranlarında yayınlanan Gençliğim Eyvah Dizisine yeni bir oyuncu daha katıldı. Oyuncu kadrosunda Cengiz Bozkurt, Levent Ülgen, Burak Tozkoparan, Elif Doğan ve Ekin Mert Daymaz gibi başarılı oyuncuların rol aldığı mahalle dizisine güzel ve başarılı oyuncu Zehra yılmaz Çağla karakteri olarak dahil oldu. Son olarak yine Atv ekranlarında yayınlanan Kimse Bilmez dizisinde rol alan güzel oyuncunun Gençliğim Eyvah dizisinde önümüzdeki yeni bölümden itibaren rol alacağı öğrenildi. Bir mahallede rakip iki kebapçı arasında yaşanan komik ve eğlenceli, hikayelerin ele alındığı ve iki usta kebapçının başının bir türlü dertten kurtulmadı Gençliğim Eyvah hee Pazartesi akşamı Atv ekranlarında seyirciyle buluşuyor.

Zehra Yılmaz Kimdir?

Son olarak Kimse Bilmez adlı yapımda rol alan genç ve güzel oyuncu Zehra Yılmaz 1994 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk orta ve lise eğitiminin ardından oyunculuk yönünde eğitimler alan güzel oyuncu Zehra Yılmaz ilk olarak ekranlara Bugün Ne Giysem adlı yarışmayla çıkmıştır. Güzel oyuncu ilk oyunculuk tecrübesini ise Bodrum masalı adlı yapımla yapmıştır. Zehra Yılmaz şu ana kadar aşağıdaki yapımlarda rol almıştır.

-          Bodrum Masalı

-          Kara Yazı

-          Cennetin Gözyaşları

-          Kimse Bilmez

26-07-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar