Gönül Dağı 15. Bölüm İzle

Gönül Dağı 15. Bölüm İzle
Gönül Dağı 15. Bölüm İzle; 6 şubat Cumartesi akşamı 15. Bölümüyle ekrana gelen Gönül Dağı’nın 15. Yeni bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Gönül Dağı 15. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda Berk Atan, Gülsim Ali İlhan, Yavuz Sepetçi, Ege Aydan, Semih Ertürk ve Ecem Özkaya’nın rol aldığı Gönül Dağı bu akşam saat 20.00’da 15. Yeni bölümüyle TRT 1 ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Bu sezon başlayan ve seyircinin çok sevdiği ve reytinglerde gün birinciliğini başka hiçbir yapıma bırakmayan Gönül Dağı bozkırda bir aşk masalını ekrana taşıyor. Bir kasabada yaşayan saf ve temiz insanların sıradan gibi görünen ancak sıradan olmayan hayatlarının anlatıldığı dizi her cumartesi akşamı yeni bölümleriyle seyirciyi ekrana kilitlemeyi başarıyor. Dizi özellikle temiz bir aşkın nasıl yaşanması gerektiğini anlatırken silahsız, çatışmasız entrikasız bir dizinin de reyting alabileceğini herkese gösteriyor. Gönül Dağı bu akşam 15. Yeni bölümüyle TRT 1 ekranlarında seyirciyle buluşuyor.

Gönül Dağı Son Bölümde Neler Yaşandı?

TRT 1 ekranlarında cumartesi akşamları ekrana gelen Bozkırda yaşanan bir aşk hikayesini anlatan Gönül Dağı yayınlanan son bölümde yine seyirciyi ekrana kilitledi. Sevdiği kız olan Dilek’in evinde kesilen elektriğe çözüm bulmak isteyen Taner öyle bir icat geliştirmiştir ki tüm kasaba bu icadın peşine düşer. Herkes bundan istemeye başlar. Veysel ve Cemile ise en sonunda karar vermişlerdir ve Dişçi Musa’nın yanına taşınmaya karar verirler. Ramazan ise sevdiği kızın peşinden onu geri getirmek için yola çıkmıştır ama bu o kadar kolay olmayacaktır.

Gönül Dağı 15. Bölümde Neler Yaşanacak?

TRT 1 ekranlarının sevilen ve reyting birincisi dizisi Gönül Dağı bu akşam saat 20.00’da TRT 1 ekranlarında 15. Bölümüyle ekrana geliyor. Kasabada işler her gün biraz daha çıkmaza girerken Taner’e Elif’le evlenmesi yönündeki baskılar karşılık bulmaz ve Taner bunu kesinlikle kabul etmez. Bu sırada Elif yaşananlardan habersiz Yaşar’la nişanlanma hazırlığına girişmiştir. Bu nişan olayının organizesi ise Muammer’e gelir ve Muammer bunu Taner ve amcaoğullarına paslar. Taner ve amcaoğulları Elif’le Yaşar’ın nişanını organize ederken Taner Yaşar’ın Elif’e layık biri olmadığını düşünmektedir. Nişan günü geldiğinde ise Taner’in üzerindeki baskı iyice artar. Ya Elif’i bu nişandan vazgeçirecektir ya da ona layık olmayan biriyle nişanlanmasına razı olacaktır. Bu sırada Dilek ise geri dönmeye karar vermiştir. Onun geri dönüşü Taner’in zor kararı öncesi olabilecek midir ve Taner Dilek’in kendisinden ayrılma sebebini öğrenince ne tepki verecektir. Gönül Dağı 15. Yeni bölümüyle bu akşam saat 20.00’da TRT 1 ekranlarında seyirciyle buluşuyor.

06-02-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar