Gönül Dağı 33. Bölüm İzle

Gönül Dağı 33. Bölüm İzle
Gönül Dağı 33. Bölüm İzle; 25 Eylül Cuma ekrana gelen Gönül Dağı dizisinin yayınlanan 33. Bölümü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Gönül Dağı 33. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda Berk Atan, Gülsim Ali İlhan, Ecem Özkaya, Ferdi Sancar, Ali Düşenkalkar, Erdal Cindoruk ve Ege Aydan’ın rol aldığı TRT 1 ekranlarında yayınlanan Gönül Dağı bu akşam saat 20.00’da 33. bölümüyle seyirciyle buluşuyor. Geçen sezon başlayan ve bu sezonda devam eden cumartesi akşamlarının sevilen ve reytingi yüksek dizisi Gönül Dağı geçen hafta yeni sezona merhaba diyerek yeniden seyircisiyle buluştu. Gedelli Kasabasında yaşayan bir grup gencin umutlarını, hayallerini, aşklarını ve hayatla mücadelelerini anlatan ve bir Anadolu Masalı tadında olan Gönül Dağı seyirciyi ekrana kilitlemeyi başarıyor. Dizi her hafta reytinglerde gün birincisi olurken seyircide keyifli bir yapımla akşamlarını değerlendiriyor. Gönül Dağı TRT 1 ekranlarında bu akşam33.bölümüyle ekrana geliyor.

GÖNÜL DAĞI SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Gönül Dağı her Cumartesi ekranlarda yerini alırken seyircisini de ekrana bağlamayı başarıyor. Dizinin yeni başlayan sezonu yine olaylara ve eğlenceli hikayelere konu oluyor. Dizinin yayınlanan son bölümünde Dilek İstanbul’da çalışmaya başlamış ve Taner’in de yanına gelmesini istemektedir. Hatta ona bir iş bulmuştur. Ancak Taner’in kafası karışıktır ve ne karar vereceğini bilememektedir. Öbür taraftan her şey Taner’in kasabadan ayrılmasını işaret etmektedir.

Gönül Dağı 33. Bölümde Seyirciyi Neler Bekliyor?

TRT 1 ekranlarında Cumartesi akşamları ekrana gelen ve geçen sezon başlayan ve bu sezon ikinci sezonu olan Gönül Dağı yeni bölümle seyircisinin karşısına çıkıyor. Bu akşam yayınlanacak 33 bölümde Ramazan’ın Asuman’ı kaçırması kasabada işlerin karışmasına sebep olmuştur. Taner ve amcaoğlu Veysel bir yandan bu durumu düzeltmeye çalışırken öbür taraftan bu olayı Münir’in duymaması için çalışmaktadırlar. Ancak ne yazık ki Münir her şeyi öğrenmiştir ve işler iyice çıkmaza girer.  Asuman ve Ramazan tüm bu olaylar yaşanırken bir karar almak zorundadırlar. Öbür taraftan kasabada kalmaya ve İstanbul’a gitmemeye karar veren Taner ile Dilek arasında yalanacaklar seyirci iyice meraklandıracak türdendir. Kasabaya yeni gelen Doktor Kenan’ın ailesinin izinden gitme çabaları onu nereye götürecektir. Tüm bunlar ve daha fazlası bu akşam ekrana gelecek Gönül Dağı dizisinin yayınlanacak 33. bölümünde ekrana gelecek. Gönül Dağı bu akşam saat 20.00’da TRT 1 ekranlarında.

25-09-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar