Gönül Dağı 18. Bölüm İzle

Gönül Dağı 18. Bölüm İzle
Gönül Dağı 18. Bölüm İzle; 27 Şubat Cumartesi akşamı 18. Bölümüyle ekrana gelen Gönül Dağı dizisinin yayınlanan 18. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Gönül Dağı 18. Bölüm İzle; Başrollerinde Berk Atan, Gülsim Ali, Ecem Özkaya, Cihat Süvarioğlu, Ferdi Sancar, Semih Ertürk ve Ali Düşenkalkar’ın rol aldığı Gönül Dağı bu akşam saat 20.00’da 18. Yeni bölümüyle TRT 1 ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Bu sezonun flaş yapımlarından olan ve cumartesi akşamlarının en çok seyredilen dizisi olan Gönül Dağı her hafta seyircisine kavgadan, çatışmadan, aksiyondan uzak, tadında, soft ve içten bölümler izlettiriyor. Dizi başladığı günden beri bozkırda yaşayan ve bozkırın saf ve temiz duygularıyla dolu insanlarının hikayesiyle seyirci karşısına çıkıyor. Bir kasabada yaşanan masum ve temiz aşklar, arkadaşlıklar ve hayatla mücadelenin anlatıldığı Gönül Dağı her cumartesi akşamı TRT 1 ekranlarında seyircisiyle buluşuyor.

GÖNÜL DAĞI SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

TRT 1 ekranlarında bu sezon başlayan ve içten hikayesiyle seyircinin kalbinde yer eden Gönül Dağı her hafta ilgiyle izlenmeye devam ediyor. Dizinin yayınlanan son bölümünde Taner ve amcaoğulları kasabaya getirecekleri temiz enerji için uğraşmaktadırlar. Her şey hazırdır ancak santralin kurulacağı en uygun yer yaşlı bir kadına aittir ve onun da araziyi kullandırmak için bazı şartları vardır. Taner ve amcaoğulları yaşlı teyzenin yürek burkan hikayesini dinledikten sonra bu soruna çare bulmaya karar verirler. Öbür taraftan Sefer Zahide’yi özel bir yere davet eder ve burada Zahide’ye evlenme teklif eder.

Gönül Dağı 18. Bölümde Seyirciyi Neler Bekliyor?

TRT 1 ekranlarının sevilen ve reytinglerde gün birinciliğini başka yapımlara bırakmayan başarılı dizisi Gönül Dağı bu akşam 18. Yeni bölümüyle ekranlara geliyor. Dizinin yayınlanacak bölümünde yine heyecan ve coşku yaşanıyor. Taner ve amcaoğulları kasabaya söz verdikleri temiz elektrik santralini kurmuşlardır ve kasabanın belediye oluşunun 66. Yılında açılışını yapacaklardır. Bunun içinde kasabalıyla bir eğlence tertip edilir. Bu eğlencede sahneye ise Selami çıkacaktır ancak Selami aşırı yemekten dolayı rahatsızlanır. Bunun üzerine Taner ve amcaoğulları sahneye sürpriz bir ismi Asuman’ı çıkarmaya karar verirler. Asuman sahneye Aşık Hüma-i mahlasıyla çıkacaktır ancak büyük bir sorun vardır. Asuman babasına yakalanacak mıdır yoksa yakalanmadan konserini verebilecek midir? Öbür taraftan iki kardeş olan Muammer ve Hüseyin ellerinde define haritası bir yeri kazarlar. Ancak kazı sonunda hiç beklemedikleri bir şeyle karşılaşırlar. Sefer ve Zahide ise çocukların yaşadıkları zorluklara bir çözüm bulmak için harekete geçerler. İkili çocuklar için çıktıkları bu yolda ellerinden geleni yapmaktadırlar. Bu arada Dilek ise hiç bilmediği gerçekleri öğrenmiştir. Gönül Dağı bu akşam ekrana gelecek 18. Bölümüyle TRT 1 ekranlarında.

27-02-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar