Gönül Dağı 26. Bölüm İzle

Gönül Dağı 26. Bölüm İzle
Gönül Dağı 26. Bölüm İzle; 1 Mayıs Cumartesi akşamı 26. Yeni bölümüyle ekrana gelen Gönül Dağı dizisinin yayınlanan 26. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Gönül Dağı 26. Bölüm İzle; Oyuncu Kadrosunda Berk Atan, Gülsim Ali İlhan, Yavuz Sepetçi, Ege Aydan, Ecem Özkaya ve semih Ertürk’ün yer aldığı Gönül Dağı bu akşam saat 20.00’da 26. Yeni bölümüyle TRT 1 ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Bu sezonun en çok izlenen ve en flaş yapımlarından biri olan Gönül Dağı Anadolu’da bir kasabada yaşayan üç samimi arkadaş ve aynı zamanda akraba olan gencin ve çevresindekilerin hikayesini konu alıyor. Kasabada kavgadan, tartışmadan uzak yaşanan saf ve masum bir aşk hikayesini konu alan dizi bu sezon TRT 1 ekranlarında reyting rekorları kıran bir yapım olarak dikkatleri çekiyor. Dizinin her bölümü reytinglerde ilk sırada yer alırken bu akşam yine saat 20.00’da samimi bir aşkın hikayesi ekrana gelecek.

Gönül Dağı Son Bölümde Neler Yaşandı?

TRT 1 ekranlarında bu sezon başlayan ve 25 bölüm yayınlanan Gönül Dağı bir dizinin kavga tartışma, mafya, töre, silah olmadan da izlenebileceğinin en güzel kanıtı olarak dikkatleri çekiyor. Dizi bozkırın ortasında bir kasabada yaşanan masum ilişkileri konu alırken yayınlanan son bölüm 25. Bölümde Dilek öldü bildiği babasının hayatta olduğunu öğrenmiş ve onu görmeye gitmiştir. Bu arada Zahide’nin velayetini aldığı çocukları mahkeme tarafından çocuklarının uygun ortamda yaşayıp yaşamadıklarını tetik edilecektir. Taner ve arkadaşları heyet gelmeden gerekeni yapmaya karar verirler.

Gönül Dağı 26. Bölümde Neler Yaşanacak?

TRT 1ekranlarının Cumartesi akşamları yayınlanan sevilen dizisi Gönül Dağı bu akşam saat 20.00’da 26. Bölümüyle ekrana geliyor. Yayınlanacak 26. Bölümde Zahide’nin velayet davasının karar günü gelmiştir. Ancak ortada büyük bir sorun vardır. Sefer’in sabıka meselesi her şeyi karıştıracak gibi durmaktadır. Ancak Taner ve arkadaşları bu işe el atar ve mahkeme gününde bütün kasaba mahkemede Sefer’in arkasında olur. Öbür taraftan Dilek’in babasının ölmediği anlaşılmıştır ve Ali kasabaya döner. Bu durum Gülsüm Öğretmeni ikileme düşürür. Gülsüm ve Ali yılların hesaplaşmasını yaşayacak ve aralarındaki sorunları çözmeye çalışacaklardır. Bu arada Gülsüm ikilimde kalmıştır ya Ali’yi adalete teslim edecektir ya da susacaktır. Öbür taraftan Dilek babasının masum olduğuna inanmaktadır. Bunu ispatlamak için Abdullah amcayla birlikte Gönül Dağı’na doğru bir yolculuğa çıkarlar. Bu yolculukta Dilek’i hiç beklemediği bir sürpriz karşılayacaktır. Gönül Dağı bu akşam saat 20.00’da 26. Yeni bölümüyle TRT 1 ekranlarında izleyici ile buluşuyor.

01-05-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar