Gönül Dağı 29. Bölüm İzle

Gönül Dağı 29. Bölüm İzle
Gönül Dağı 29. Bölüm İzle; 22 Mayıs Cumartesi akşamı 29. bölümüyle ekrana gelen Gönül Dağı Dizisinin yayınlanan 29. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Gönül Dağı 29. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda Berk Atan, Gülsim Ali İlhan, Yavuz Sepetçi Ege Aydan, Semih Ertürk ve Ecem Özkaya’nın rol aldığı Gönül Dağı bu akşam saat 20.00’da 29. Bölümüyle TRT 1 ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Bu sezonun en flaş yapımlarından olan ve beklenmeyen reytingiyle herkesi şaşırtan mütevazi bütçeli Gönül Dağı her hafta sakin, huzur veren, samimi hikayesiyle seyirciyi kendisine bağlamayı başarıyor. Dizide kavgadan, mafyadan, silahtan uzak hikaye Anadolu’nun samimi havasını yansıtıyor ve bu da seyircide bir karşılık buluyor. Bu sezon başlayan ve yakında sezon finali yapacak olan Gönül Dağı bu akşamda yine sakin ve samimi hikayesiyle saat 20.00’da TRT 1 ekranlarında seyirciyle buluşuyor.

Gönül Dağı Son Bölümde Neler Yaşandı?

Ramazan Bayramı’nın en coşkulu, en samimi kutlandığı Gedelli Kasabasında bayram coşkuyla yaşanıyor. Ramazan, Münir Bey’e mehter takımı getireceğine dair söz vermiştir. Emmioğulları Mehter takımını bulmak için çaba harcarlarken Cemile çocukluğunda yediği bir balığa aş erir. Bu durum karşısında amcaoğulları iyice paniklerler ve karışırlar. Gönül Dağı’nda her şey samimi bir havada gerçekleşirken amcaoğulları da bunun tatlı yorgunluğuyla mutlu olurlar.

Gönül Dağı 29.Bölümde Neler Yaşanacak?

Gönül Dağı TRT 1 ekranlarında cumartesi akşamlarının en çok sevilen ve seyredilen yapımlarından biri olarak dikkat çekiyor. Her hafta ilginç hikayelerle ekrana gelen Gönül Dağı’nda bu hafta 29. Bölümde yine heyecanlı anlar yaşanıyor. Amcaoğulları son yaptıkları masraflarla oldukça borçlanmışlardır. Alacaklılar artık kapıya dayanmaya başlamıştır. Amcaoğulları bu durum karşısında iflas ettiklerini anlarlar. Bunun üstüne bir de Zahide’nin düğünü gelince işler iyice içinden çıkılmaz hale gelir. Amcaoğulları bu durumdan kurtulmak için her şeyi yapmaya başlarlar ama bu durum hiçte kolay olmayacaktır. Bu arada Sefer için de her şey zorlaşmıştır. Düğün yaklaştıkça masraflar artmaktadır bunun üstüne birde Sefer’in analığı ondan bir ev ister. Herkes gerilmiştir. Bütün bu sorunlar nasıl çözülecek derken Taner’in yapacağı büyük fedakarlık herkesi duygulandırır. Gönül Dağı bu akşam yayınlanacak 29. bölümüyle saat 20.00’da TRT 1 ekranlarında izleyici ile buluşuyor.

22-05-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar