Nihat Doğan Antidepresan için Mabel Matiz’e 100 bin dolar teklif etti

Nihat Doğan Antidepresan için Mabel Matiz’e 100 bin dolar teklif etti
Nihat Doğan kendisine sorulan  "Antidepresan için Mabel Matiz 100 bin dolar verir misin?" sorusuna "Veririm. Siz de çıtayı baya yükselttiniz" diyerek yanıtladı.

Ünlü Şarkıcı Mabel Matiz ve Mert Demir’in dillere pelesenk olmuş fenomen şarkısı Antidepresan’ı Nihat Doğan katıldığı bir magazin programında kendine has bir yorumla seslendirmişti. Ne  olduysa ondan sonra olmuş ve ünlü türkücü Nihat Doğan’ın şarkıtı yorumlama tarzı sosyal medyada kısa sürede gündem oldu. Anlı sanlı ünlülerden taklitler ve Nihat Dpğan’ı tiye alan video akımı başlamıştı.

Nihat Doğan Antidepresan için Mabel Matiz’e 100 bin dolar teklif etti

Konuşa Konuşa programına katılan Nihat Doğan "Şarkı Nihat Doğan'la birlikte yeniden ayağa kalktı. O yüzden mukayese kabul etmiyorum. Halka rağmen bir şey yapılmaz, halk ne diyorsa odur. Halk Nihat Doğan demiş. Daha bunun tartışması olur mu?" diyerek Mabel Matiz’e seslendi. Kendisine sorulan  "Antidepresan için Mabel Matiz 100 bin dolar verir misin?" sorusuna "Veririm. Siz de çıtayı baya yükselttiniz" diyerek yanıtladı.

Nihat Doğan : “Twitter’de trend topic oldum.”

Depresyon şarkısı öyle değil böyle okunur diterek iddialı bir çıkış yapan Doğan " Sevgili Matiz senden rica ediyorum milletin sözlerine kulak ver. Ya gel beraber düet yapalım yoksa ver bana. Bak ben tertemiz kılçıksız fileto yapmışım zaten. Ben bu yolu yürürüm. Spontane gelişti, programın sunucuları 'Nihat bu şarkıyı okur musun?' dediler. Eve döndüm, bir geldim Twitter’da TT (trend topic) olmuşum. Bu aslında benim yapmış olduğum yorumun, tarzının da ne kadar sevildiğini gösteriyor. Kardeşim depresyon şarkısı böyle okunur aslında. O mutlu bir şekilde söylüyor şarkıyı. Biz şarkının tam hakkını vermek suretiyle insanları depresyona soktuk. Millet artık bu şarkıyı Nihat Doğan’dan duymak istiyor. Sevgili Matiz senden rica ediyorum milletin sözlerine kulak ver. Şarkıyı da Nihat Doğan’a ver kardeşim Nihat Doğan’a ver .Şarkıyı da ya gel beraber düet yapalım yoksa ver bana. Bak ben tertemiz kılçıksız fileto yapmışım zaten. “

Mabel Matiz pek umursamadı

Cihangir’de bir mekanda arkadaşıyla sohbet eden Mabel Matiz Nihat Doğan’ın günden olan sözlerine karşılık olarak “Şu anda bunları konuşmak istemiyorum.” Dedi. Genç  şarkıcının Nihat Doğan’ın söylediklerini pek umursamadan yürümeye devam etmesi dikkat çekti.

30-03-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar