Güzel oyuncu Ecem Karavus Kalk Gidelim dizisinin kadrosuna katıldı!

Güzel oyuncu Ecem Karavus Kalk Gidelim dizisinin kadrosuna katıldı!
TRT 1'in sevilen dizisi Kalk Gidelim kadrosuna yeni bir isim daha katıldı. Güzel oyuncu Ecem Karavus Kalk Gidelim'de bakın hangi karakteri canlandıracak?

TRT 1'in üç sezondur devam eden komedi dizisi Kalk Gidelim'e sevilen bir oyuncu daha katıldı. Egeli bir aile ve yaşadıkları kasabadaki eğlenceli hayatlarını konu alan Kalk Gidelim dizisine Güzel oyuncu Ecem Karavus Julia karakteriyle dahil oldu. TRT 1'de cumartesi akşamları yayınlanan ve üç sezondur başarılı bir şekilde yoluna devam eden Kalk Gidelim'e  Ecem Karavus Julia karakteriyle katılması diziye yeni bir renk kattı.  

Ecem Karavuz Julia olarak geliyor!

Sevilen komedi dizisi Kalk Gidelim'in oyuncu kadrosunda, Ufuk Özkan, Erkan Sever, Ayça Varlıer, Beyazıt Gülercan, Yıldız Kültür, Aslı Omağ, Ebuhan Tırtar,  İlayda Aydın ve Emin Gürsoy gibi başarılı ve tecrübeli oyuncular yer alıyor. Güzel ve başarılı oyuncu Ecem Karavus da Julia karakteriyle Kalk Gidelim'deki yerini aldı. Julia karakteri diziye, Ebuhan Tırtar'ın canlandırdığı Şerif'in eski karısı olarak katılıyor. Julia kızı Nurhatçe'yi almak için harekete geçmiş ve İzmir'e kadar gelmiştir. Yeni olaylara gebe Kalk Gidelim 99. bölümüyle 22 Şubat Cumartasi akşamı saat 20:00'da TRT 1'de olacak.

Kalk Gidelim 99. bölümde neler olacak?

Ecem Karavuz'un diziye katılmasıyla olayların artacağı Kalk Gidelim 99. bölümde, Julia'nın yaşadığını öğrenen Şerif ablası Sevda ve eniştesi Seyfettin'in öfkesinden nasibini alır. Şerif Julia'yı Nurhatçe konusunda ikna etmek için İzmir'e gider. Hacı Baba'da durumdan haberdar edilir. Julia ise geri adım atmamakta oldukça kararlıdır. Diğer yandan Mustafa Ali'nin aldığı pahalı hediyeler her tarafta konuşulurken, Nurcan durumdan iyice şüphelenir. Mustafa Ali ve Seyfettin ise Şerif'ten gelecek haberleri merakla beklemektedirler.

Ecem Karavuz kimdir?

Güzelliği ve başarıllı oyunculuğuyla ön plana çıkan Ecem Karavuz, birçok dizi ve sinema filmi projesinde yer aldı. Kanal D dizisi Alın Yazım'da 'Emel' karakterini canlandıran Ecem Karavus, 2011 yılında Dinle Sevgili dizisinde Mary karakteriyle ekrana geldi. Pis Yedili, Muhteşem Yüzyıl gibi birçok önemli dizide rol alan Karavuz, 9 Nisan 1989 İstanbul doğumludur. İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Çağdaş Yunan Dili ve Edebiyatı bölümünde eğitim alan Karavuz, oyunculuğa başlayarak kariyerine bu alanda devam etti.

20-02-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar