Güzel Oyuncu Eda Ece Ünlü Dergiye Kapak Oldu

Güzel Oyuncu Eda Ece Ünlü Dergiye Kapak Oldu
Son zamanlarda kariyerinin en parlak günlerini yaşayan güzel oyuncu Eda Ece'den Mart ayına özel güzel bir haber var. Güzel oyuncu Eda Ece ünlü dergiye kapak oldu!

Yasak Elma dizisindeki başarılı oyunculuğuyla son zamanlarda adından sıkça söz ettiren güzel oyuncu Eda Ece, Elele dergisinin Mart sayısının kapağında yer aldı. Güzel oyuncu Eda Ece'nin, Elele dergisinin kapağındaki özel fotoğrafı 'Yıldız'ı Parlıyor' şeklindeki notla birlikte anons edildi. Derginin kapağını sosyal medya hesabından paylaşan Eda Ece'ye beğeni yağdı. Sosyal medya platformu instagramda 2 milyondan fazla takipçisi olan Eda Ece'nin Elele dergisi paylaşımı da yüzbinlerce beğeini aldı. Eda Ece dergi kapağındaki pozunu " Elele Mart. İyi okumalar!" açıklamasıyla paylaştı.

Eda Ece'nin yıldızı parladı!

Yıldızı parlayan Eda Ece, Fox Tv'de yayınlanan Yasak Elma dizisinde Yıldız karakteriyle oldukça başarılı bir oyunculuk performansı sergiliyor. Üç sezondur Yasak Elma'da yer alan Ece'nin başarısı ve performansı herkes tarafından takdir edilirken, güzel yıldız dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Sosyal medya hesaplarını da etkili bir şekilde kullanan Ece, geçen günlerde Cumhuriyet Pazar ekinde de kapak konusu olmuş ve gazetede "2019 Onundu" başlığıyla yer almıştı. Kariyerinin en parlak günlerini yaşayan Ece bir yandan Yasak Elma'daki çalışmalarına devam ederken diğer yandan magazin basınının gözdelerinden biri olmayı başardı. Yasak Elma'da zengin olma hırsıyla yapamayacağı şey olmayan güzel ve güçlü bir kadın Yıldız karakterini canlandıran Eda Ece, son günlerin en dikkat çeken isimleri arasında.

Eda Ece: Yasak Elma'nın Yıldız'ı

Yoğun bir tempoda çalışan Eda Ece zaman zaman bu durumdan şikayetçi olsa da Yasak Elma'daki rolünün kendisi için büyük bir şans olduğunu belirtmişti. Sosyal medyada da yıldızı parlayan Ece, takipçileriyle samimi notlar iliştirdiği fotoğraflar paylaşıyor. Üç sezondur tüm hayatı sette geçen Ece, Yıldız karakterine seslenerek eski bir fotoğrafını paylaştı. İnstagramdan paylaştığı fotoğraf  2017 yılına aitti. Ece geçmişe özlemini şu sözlerle dile getirdi; "Gezen, yazan, tiyatroya, showlara, sergilere giden mutlu bir kız vardı, ama çok sevdiği Yıldız'ı oynamak için 2017 aralıktan beri sete kapandı. Seni seviyorum Yıldız sen çok yaşa, turneye mi çıksak senle... Bu akşam 20.00 yeni bölümümüze bekliyoruz, sizin bu işi seviyor olmanız motivasyonumuz..." Bizler de canlitv.com olarak Eda Ece'ye başarılarının devamını diliyoruz.

02-03-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar