Güzel oyuncu Gizem Karaca’nın yeni projesi belli oldu!

Güzel oyuncu Gizem Karaca’nın yeni projesi belli oldu!
Güzel oyuncu Gizem Karaca ekranlara geri dönüyor. Karaca’nın yeni projesi belli oldu. Sevilen oyuncu Gizem Karaca hangi filmde yer alacak? Detaylar haberimizde...

Bir süredir ekranlardan uzak olan Gizem Karaca yeni bir projede yer alacak. Sevilen oyuncu evlendikten sonra İzmir'de çiftlikte yaşamaya başlamıştı ve uzun süredir herhangi bir projede yer almamıştı. Güzel ve çekici oyuncu Gizem Karaca'nın "Mahsusa" isimli filmde başrol olarak yer alacağı ortaya çıktı. Çekici oyuncu Karaca, Osmanlı İmparatorluğu’nun gizli servisi olan Teşkîlât-ı Mahsûsa’nın anlatılacağı dizide Fransız Clarette rolüyle yer alacak. Mahsusa isimli sinema filminde rol alacak Gizem Karaca'ya Gökhan Keser eşlik edecek. UNC Yapım şirketinin projesi olan Mahsusa filminin yönetmen koltuğunda ise Mehmet Çetin oturuyor. Bir tarih dizisi olan Mahsusa'nın senaryosunda da yönetmen Mehmet Çetin'in imzası bulunuyor.

Gizem Karaca'nın oynayacağı Mahsusa'nın konusu nedir?

Genç ve başarılı oyuncular olan Gökhan Keser ve Gizem Karaca'nın başrollerde olduğu Mahsusa filmi mekrakla bekleniyor. Tarih filmi olan Mahsusa'da Çanakkale savaşında bomba uzmanı olan Ali Reşat karakterinin serüveni ve Osmanlı İmparatorluğu'nun gizli servisi Mahsusa'nın onu farketmesi sürecinde yaşanan olaylar anlatılacak. Ali Reşat'ın ünü kısa sürede İngiliz ve Avustralya gazetelerine manşet bile oluştur. Ali Reşat bu şekilde Teşkilat-ı Mahsusa'ya katılmıştır. Ali Reşat Fransızlarla ilgili gizli bir görev sebebiyle Şam'a gönderilir ve burada Fransız elçinin kızıyla tanışır ve bu tanışmadan büyük bir aşk doğar. Mahsusa filminin oyuncu kadrosundaki diğer isimler ise şöyle; Yıldız Kültür, Mazlum Kiper, Ayçin İnci, Ayça İnci, Gürol Tonbul, Halil İbrahim Kalaycıoğlu, Yaşar Karakulak, Burak Demir, Levent Sülün, Oğuz Yağcı.

Gizem Karaca Kimdir?

Sevilen ve başarılı oyuncu Gizem Karaca evlendikten sonra İzmir'de bir çiftlik evine yerleşmiş ve şehir hayatından uzak bir yaşam seçmişti. Gizem Karaca 1992 yılında İstanbul'da doğdu. Annesi Arnavut olan Karaca Florida'da ve Kanada'da eğitim aldıktan sonra tekrar İstanbul'a döndü. Liseyi İstanbul'da bitiren Karaca, İstanbul Üniversitesi Fransız Dili ve Edebiyatı bölümünü kazandı fakat Uğurkan Erez ajansı güzellik yarışmasına katılmasını isteyince hazırlık sınıfından sonra okulunu dondurdu. Gizem Karaca 2017 yılında Kemal Ekmekçi ile evlenerek İzmir'deki çiftlik evine yerleşti. Karaca 2017 yılında Star Tv'de yayınlanan Kara Sevda dizisinde yer almıştı.

27-11-2019
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar