Güzel Oyuncu Kuzey Yıldızı Kadrosunda!

Güzel Oyuncu Kuzey Yıldızı Kadrosunda!
Show Tv’nin başarılı yapımlarından Süreç Film imzalı Kuzey Yıldızı İlk Aşk yeni sezon çekimlerine başladı. Çekimlere diziye yeni dahil olan oyuncular da katıldı. İşte detaylar!

Geçtiğimiz sezon başlayan ve Show Tv ekranlarında Cumartesi akşamları yayınlanan Süreç Film tarafından hazırlanan romantik komedi dizi Kuzey Yıldızı İlk Aşk yeni sezon çekimlerine başladı. Ekip ve oyuncuların geçtiğimiz günlerde çekim mekanı olan Ordu’ya gitmelerinin ardından yeni sezon çekimleri yeni oyuncuların da katılımıyla başladı. Yönetmen koltuğunda Ersoy Güler’in oturduğu ve yine senaryosunu da Ersoy Güler’in kaleme aldığı Kuzey Yıldızı İlk Aşk’ın kadrosunfa İsmail demirci, Aslıhan Güner, Toygan Avanoğlu, Merve Şen, Zeynep Kankonde, Gizem Güneş, Aslıhan Kapanşahin, Nilsu Berfin Aktaş, Hüseyin Soyaslan, Uğur Demirpehlivan, Cezmi Baskın ve diziye yeni dahil olan Melis Sabah ve Ekin Su’nun katılımıyla başladı. İşte detaylar!

Kuzey Yıldızı Start Verdi!

Geçtiğimiz sezon Show Tv ekranlarında yayınlanan ve Süreç Film tarafından hazırlanan cumartesi akşamlarının en çok takip edilen dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk yeni sezonun ilk bölümünün çekimlerine başladı. Geçtiğimiz sezon seyircinin büyük beğenisini kazanan romantik komedi dizisi bu sezonda aynı şekilde devam etme niyetinde. Ordu’da çekimlere başlayan dizinin yeni sezonun ilk bölümünün Eylül ayının ikinci haftasında ekrana geleceği öğrenilirken çekimlerde ekibin oldukça neşeli olduğu gözlendi. Geçtiğimiz günlerde babasını kaybeden dizinin başrol oyuncusu Aslıhan Güner’in de kendini yavaş yavaş toparladığı gözlendi. Tüm ekibin katılımıyla başlayan çekimlere diziye yeni katılan oyuncularda katıldı. Yeni sezonda kadrosunu ve hikayesini daha da güçlendiren Kuzey Yıldızı İlk Aşk bu sezonda reytinglerde günün en iyi yapımı olmak için çalışıyor. Eğlenceli dizi seyirci tarafından da heyecanla bekleniyor.

Kuzey Yıldızı Ekin Su Kimdir?

Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisine bu sezon yeni katılan Ekin Su 1996 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. İlk orta ve lisenin ardından Bilkent Üniversitesi Uygulamalı Teknoloji ve İşletmecilik Yüksek Okulu Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölümünden mezun olan Ekin Su’yu seyirciler Benimle Söyle adlı yarışmada Jüri üyesi olarak tanımışlardır. Daha önce herhangi bir dizide rol almayan Ekin Su için Kuzey Yıldızı İlk Aşk ilk dizi deneyimi olacaktır. Dizide henüz hangi karaktere hayat vereceği bilinmeyen Ekin Su Kuzey Yıldızı’na bu sezon katılan ikinci isim olmuştur.

18-08-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar