Ünlü Şarkıcı Latif Doğan Sevenlerinden Dua İstedi

Ünlü Şarkıcı Latif Doğan Sevenlerinden Dua İstedi
Küstüm şarkısıyla tanınan ve büyük bir seven kitlesine sahip olan Latif Doğan’ın annesi Ayşe Doğan yoğun bakıma kaldırıldı.

Müzik dünyasının önde gelen seslerinden olan ve kendine has tavrı ve üslubuyla büyük bir kesimin sevgisini kazanmayı başaran ünlü türkücü Latif Doğan sevenlerinden dua istedi. Ünlü isim sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla annesi Ayşe Doğan’ın hastanede yoğun bakıma alındığını belirterek sevenlerinden dua istedi. Ünlü ismin bu çağrısına binlerce kişiyle birlikte pek çok ünlü isim de katıldı. İçinde bulunduğumuz senenin başında hastaneye kaldırılarak ameliyata alınan annesi Ayşe Doğan’ın hastanedeki odasından fotoğraf paylaşan ve annesinin ameliyatının başarılı geçtiğini mutlulukla duyuran Latif Doğan bu sefer de yoğun bakıma kaldırılan annesinin üzüntüsüyle sarsıldı. Müzik camiasının önde gelen isimlerinden olan ve seslendirdiği türkülerle geniş bir hayran kitlesine sahip olan Latif Doğan’ın bu çağrısı çok geniş bir karşılık buldu.

Latif Doğan’ın Annesi Ayşe Doğan Yoğum Bakıma Kaldırıldı

Bu senenin başında ameliyat olan ve bir süre hastanede tedavi gören ünlü türkücü Latif Doğan’ın annesi Ayşe Doğan geçtiğimiz günlerde durumunun ağırlaşması üzerine hastaneye kaldırıldı ve burada yoğun bakım servisine yatırıldı. Ünlü türkücü Latif Doğan’ın sosyal medya hesabından duyurduğu ve dua istediği annesinin durumunun ağır olduğu belirtilirken Latif Doğan’ın oldukça üzüntülü olduğu öğrenildi. Ünlü türkücü Latif Doğan sosyal medya hesabından annesi için “canım anamız yoğun bakımda. Siz sevenlerimizden, dostlarımızdan, tüm şifa bekleyen hastalara ve anamız Ayşe Doğan’a dualarınızı eksik etmeyin” ifadelerini kullandı. Bu paylaşımın ardından binlerce seveni ünlü türkücünün bu isteği karşısında şifa dileklerini ilettiler.

Ünlülerden Latif Doğan’a Mesaj Yağdı

Latif Doğan’ın annesinin hastanede yoğun bakıma kaldırılması üzerine sosyal medya hesabından annesi Ayşe Doğan için dua istemesi pek çok ünlü ismi de harekete geçirdi. Latif Doğan’ın dua isteği üzerine ünlü türkücünün dua isteğine şarkıcı Songül Karlı, Ahmet Tatlıses, Sevcan Orhan ve daha pek çok ünlü isim karşılık verdi ve mesajlarıyla hem Latif Doğan’ın yanında olduklarını hem de annesi Ayşe Doğan’a şifa dileklerini ilettiler. Ünlü ismin annesi Ayşe Doğan’ın neden yoğun bakıma kaldırıldığı ve hastalığının ne olduğu hakkında ise bir bilgi edinilemedi.

26-06-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar