Halka 1. Bölüm Fragmanı yayınlandı

Halka 1. Bölüm Fragmanı yayınlandı
Halka 1. bölüm fragmanı gösterime girdi. TRT1 ekranlarında yayınlanacak Halka dizisinde hangi oyuncular var? Halka dizisinin konusu ne? İşte Halka 1. bölüm fragmanı

TRT1'in merak uyandıran dizisi Halka 1. bölüm fragmanı gösterime girdi. Büyük oyuncu kadrosu ve konusuyla daha başlamadan adından söz ettirmeyi başaran Halka dizisinin birinci bölümünde neler olacağı, dizide hangi konunun işleneceği merak edilen konular arasında yer alıyor. İlk fragmanından da alışılagelmiş yapımların dışında bir iş olduğunu kanıtlayan Halka dizisinin 2019 Ocak ayında ekranlara gelmesi bekleniyor.

Dizi hakkında merak edilen bir diğer konu ise, dizinin hangi gün yayınlanacağıydı. TRT ve yapım ekibinden konuyla ilgili bir açıklama yapılmadı ancak, dizinin yayından kaldırılan 'Mehmetçik Kutlu Zafer' dizisinin gününde yayınlanacağı ön görülüyor.

HALKA 1. BÖLÜM FRAGMANI

HALKA DİZİSİ OYUNCULARI

Hande Erçel
En son Show tv ekranlarında 153 bölüm yayınlanan Aşk Laftan Anlamaz dizisininde başrol oynayan Hande Erçel, Halka dizisiyle ekranlara geri dönüyor. Erçel Halka'da Müjde karakterine hayat verecek.

Serkan Çayoğlu
2015 yılında Fox tv ekranlarında yayınlanan Kiraz Mevsimi dizisiyle adını duyurmayı başaran Serkan Çayoğlu en son Börü dizisinde rol almıştı. Genç oyuncu Halka dizisinde Cihangir karakterini canlandıracak.

Kaan Yıldırım
Adı Mutluluk, Ulan İstanbul gibi başarılı dizilerle adını duyuran, en son Kanal D ekranlarında yayınlanan İnsanlık Suçu dizisinde rol alan Kaan Yıldırım'da Halka dizisinde rol alan isimler arasında. Yıldırım dizide Kaan karakterine hayat verecek.
 

Ahmet Mümtaz Taylan
En son Kaan Yıldırım ile birlikte İnsanlık Suçu dizisinde rol alan başarılı oyuncu Ahmet Memtaz Taylan, Halka dizisinde Cemal Sandıkçı karakterine hayat verecek.

Burak Sergen
Onlarca dizi ve filmde rol alan usta sanatçı Burak Sergen en son rol aldığı Çukur dizisiyle adından sıklıkla söz ettirmeyi başarmıştı. Burak Sergen'in yeni sezondaki adresi Halka olacak.

Dilan Telkök
Genç oyuncu Dilan Telkök Halka dizisinde İrem karakteriyle ekranlarda olacak.

Funda İlhan
Geçen sezon İnsanlık Suçu dizisinde rol alan Funda İlhan'ın yeni sezondaki dizisi Halka oldu.

Nazan Kesal
Star TV ekranlarında geçen sezon yayınlanan Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde başrol oynayan Nazan Kesal, yeni sezonda halka dizisinde rol alacak. Kesal dizide Hümeyra karakterine hayat verecek.

Serhat Midyat
Star TV ekranlarında yayınlanan Avlu dizisinde rol alan Serhat Midyat, geçtiğimiz günlerde diziden ayrılmıştı. Başarılı oyuncunun yeni sezondaki adresi Halka dizisi oldu.

Umut Karadağ
Tatar Ramazan ve Kurtlar Vadisi gibi başarılı yapımlardan da tanıdığımız Umut Karadağ, Halka dizisinde İskender karakterine hayat verecek.

14-12-2018
Yazar Hakkında
Oğuzhan Temel

Oğuzhan Temel

Ben Oğuzhan Temel, 10 Kasım 1993 tarihinde Kocaeli/Gebze'de doğdum. 2010 yılından bu yana canlitv.com'da görev alıyorum. 2018 yılından itibar .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler