Haluk Levent'in gitar çaldığı kadının hastalığı sahte çıktı

Haluk Levent'in gitar çaldığı kadının hastalığı sahte çıktı
Ünlü şarkıcı Haluk Levent ve AHBAP ayırt etmeksizin birçok kişinin yardımına koşuyordu. Levent'in kanser hastası olduğu için yardım ettiği kadının hastalığı sahte çıktı.

Ünlü şarkıcı Haluk Leven kurucusu ve başkanı olduğu  AHBAP Derneği aracılığıyla hasta veya yardıma muhtaç kişilerin yardımına koşuyor. Haluk Levent kanser hastası olduğunu söyleyen bir kadının da yardım çağrısına karşılık vermiş ve ona moral olsun diye sahilde çay içip gitar çalmıştı. Fakat kadının kanser hastası olmadığı anlaşılmış ve psikolojik sorunları olduğu ortaya çıkmıştı. Gönüllülük esasına dayanarak insanaların yardımına koşmaya çalışan Haluk Levent ve AHBAP Derneği şimdiye kadar oldukça başarılı çalışmalar yapmış ve yüzelerce insanın sorunlarına çözüm bulmuştu.

Haluk Levent: Ya benim kalbim?

Zaman zaman haksız ithamlarla da muhatap olan Haluk Levent bu sefer hayal kırıklığını sosyal medya hesabından paylaştı. Twitter hesabından bir mesaj paylaşan Levent, Behzat Ç.'ye de gönderme yaptı. Haluk Levent; “Behzat amirim için ‘nasıl kaldırıyor bunca yükü, bunca hayal kırıklığını’ derdim. Sonuçta o rol icabı! Ya benim kalbim?” şeklinde bir mesaj paylaşarak üzüntüsünü dile getirdi. Ünlü şarkıcı Haluk Levent AHBAP Derneği aracılığıyla yürüttüğü yardım kampanyalarında yardım edecek gönüllülere, şarkı söyleme, evlerine gidip yemek hazırlama, konserine davet etme gibi vaatlerde bulunuyordu. Kanser hastalarına da moral vermek niyetiyle gidip şarkı söyleyen ve beraber zaman geçiren Levent, kanser olduğunu söyleyen kadın tarafından aldatılması oldukça üzücü olmuştu. Kanser hastası olduğu şeklinde yalan beyanda bulunan kadının ise psikolojik olarak hasta olduğu ve tedavi gördüğü ortaya çıktı.

AHBAP Derneği ve Haluk Levent herkesin yardımına koşuyor

Özellikle sosyal medyada faaliyetlerini duyuran ve çoğu gençlerden oluşan binlerce gönüllüsü olan AHBAP Derneği, her şehirde güçlü bir yapıya sahip. Sosyal medyaya yansıyan ya da herhangi bir şehirde bulunan yardıma muhtaç kişilere hiç bir ayrım gözetmeden hızlıca ulaşan dernek gönüllüleri Haluk Levent öncülüğünde birçok problemin çözümünü kolaylaştıryor. Zaman zaman yanıltılma teşebbüsleri olsa da Levent ve AHBAP Derneği gönüllüleri işlerini titizlikle yapmaya devam ediyor. Yaşanan olumsuz olayları ise Levent açık gönüllülükle takipçileriyle paylaşıyor. Yaşanan son vakadan sonra da Haluk Levent'in paylaşımına binlerce yorum yapıldı ve destek mesajları atıldı. AHBAP Derneği ve Haluk Levent Türkiye'nin yardım gönüllüleri olma yolunda hiç durmadan çalışıyor.

04-03-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar