Hangi ünlü annesine uzaktan bakmak zorunda kaldı?

Hangi ünlü annesine uzaktan bakmak zorunda kaldı?
Koronavirüs salgını sebebiyle 'evde kal' çağrıları yapılırken 65 yaş üstü kişiler için sokağa çıkma yasağı konulmuştu. O ünlü isim de annesine uzaktan bakmak zorunda kaldı.

Koronavirüs salgını hepimizi evlerimize kapattı. Özellikle 65 yaş üstü ve kronik hastalığı olan kişilerin  evlerinde çıkmaları ise yasaklandı. Bu süreçte özellikle hastalığın ölümcül olabildiği yaşlı kişilerle ilgili daha dikkatli davranılması gerekiyor. Yaşlılar evlerinde kalmak zorunda ve gençler de onlara hastalık taşıma riskine karşı yaşlılardan uzak durmaya dikkat etmeli. Yaşanan bu olağanüstü hali, sevilen tiyatro oyuncusu Behzat Uygur'un paylaştığı fotoğraf net olarak yansıttı. Oyuncu Behzat Uygur 74 yaşındaki annesinin pencere korkuluklarının ardından çektiği fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaştı.

Behzat Uygur'un paylaştığı fotoğraf herkesi duygulandırdı

Ünlü oyuncu Behzat Uygur 74 yaşındaki annesi Necla Uygur'u günler sonra ziyaret etti ve annesinin penceredeki fotoğrafını paylaştı. 'Uzakta kal' kuralını uygulayan Behzat Uygur, duygusal bir paylaşımla durumu yaşadığı durumu açıkladı. "Mesafeler dokunmaya engel, sevmeye değil" ifadelerini kullanan Behzat Uygur herkesi duygulandırdı. Annesi ile koronavirüs salgını sebebiyle günler sonra görüştüğünü belirten Uygur, 'uzakta kal' kuralına uyduklarını söyledi. Behzat Uygur'un paylaşımına çok sayıda beğeni ve yorum gelirken, kardeşi tiyatro sanatçısı Süheyl Uygur'da paylaşıma yorum yapanlar arasındaydı. Süheyl Uygur, "Ah be Behzat, ah be annem, ah be." şeklinde bir yorum yaptı. Koronavirüs sebebiyle benzer durumlları yaşayan birçok kişi Behzat Uygur'un paylaşımıyla duygulandı. Uygurun instagram hesabından paylaştığı bu fotoğraf sosyal medyada çok konuşuldu. Foroğrafa yorum yapanlar arasında ünlü oyuncu Melek Baykal'da vardı.

Koronavirüs mesafesini korudular

Usta tiyatro oyuncusu Nejat Uygur'un oğulları olan Behzat ve Süheyl Uygur hem tiyatro dünyasında hem de televizyon dünyasında tanınan ve sevilen sanatçılar. Yıllarca iki kardeş televizyonda yarışma programları yapmış ve birçok tiyatro oyununda yer almıştı. Usta oyuncu Nejat Uygur 2013 yılında vefat etmişti. Nejat Uygur'un eşi Necla Uygur ise eşinin vefatının ardından yalnız yaşıyordu. Koronavirüs sebebiyle dışarıya çıkamayan Necla Uygur'u ziyaret eden Behzat Uygur taşıyıcı olabilme riskiyle annesini sadece uzaktan görebildi.

30-03-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar