Hazal Filiz Küçükköse yeni diziyle dönüyor

Hazal Filiz Küçükköse yeni diziyle dönüyor
Rol aldığı “Kara Sevda” ve “Bir cihan Fatihi” dizilerinde umduğunu bulamayan Hazal Filiz Küçükköse şansını yeni bir diziyle deneyecek. Hazal Filiz Küçükköse’nin yeni dizi nedir?

Birbiri ardı sıra rol aldığı “Kara Sevda” ve “Bir cihan Fatihi” dizilerinde başarılı oyunculuğuna rağmen umduğunu bulamayan Hazal Filiz Küçükköse şansını yeni bir diziyle deneyecek. Hazal Filiz Küçükköse’nin yeni dizi ne olacak, Hazal Filiz kimdir sorularının cevabını burada bulabilirsiniz. Şimdi detaylar

Hazal Filiz Küçükköse yeni diziyle dönüyor

En son sadece 6 bölüm yayında olan “Mehmet: Bir Cihan Fatihi” dizisinde Melike Sultan rolüyle zihinlere kazınan Hazal Filiz yeni bir dizinin müjdesini verdi. Star Tv'de yayınlanan “Bir Cihan Fatihi” dizisinden sonra bir projede yer almayan güzel oyuncu Berkay’ın Harbiye Açıkhavadaki konserinde kendisine yöneltilen sorulara içtenlikle cevap verdi. Magazincilerle karşılaşan Hazal Filiz, önümüzdeki sezonda kendisini heyecanlandıran bir dizi ve oynayacağı karakterle ilgili görüşmelerinin devam etiğini bildirdi. Harbiye Açıkhavadaki konser sırasında gazetecilerin yeni bir dizi projesi olup olmadığı sorularına şöyle cevap verdi. “Görüştüğümüz işler var. Çok büyüsünü bozmayayım ama 2-3 hafta içinde netleşecek”

Hazal Filiz Küçükköse kimdir?

2014 yılında evlendiği Tuan Tunalı ile evliliklerini bitiren ve son günlere estetik yaptırıp yaptırmadığı sorunlarına muhatap olan Hazal filiz kısa süreli oyunculuk döneminde adından sıkça bahsettirdi. Sağlıklı ve doğal beslenmeye önem vererek sürekli spor yapan güzel oyuncu ikiz kız kardeşiyle ekranların karşısına geçerek estetik yaptırmadığını ispatlamıştı. “Mehmed : Bir Cihan Fatihi” dizisinin yanı sıra Rüya ve Kara Sevda yapımlarında rol alan Küçükköse başarılı oyunculuğuna rağmen dizilerin tutmayışı yüzünden ekranlarda fazla gözükmedi.

Mersin doğumlu Hazal Filiz Küçükköse 1988'de doğdu.  Lise öğrenimini Ankara’da tamamlayan Hazal Filiz, Kırıkkale Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü’ne başladı. Ancak oyunculuk hayalleri nedeniyle okulu yarım bırakan Küçükköse,  sonradan Ankara Üniversitesi Fen Fakültesi Kimya bölümüne devam etti. Özel oyunculuk dersleri alarak Deniz Yıldızı dizisinde şansını deneyen oyuncu, asıl çıkışını Kara Sevda dizisinde yaptı. Burak Özçivit ve Neslihan Atagül'ün paylaştığı Kara Sevda dizisinde canlandırdığı Zeynep karakteri arkasında binlerce hayran kitlesi oluşturdu. Rol arkadaşı Tuan Tunalı ile “Deniz Yıldızı” dizisinde tanışan ve 2014 yılında evlenen Hazal Filiz maalesef bu evliliği yürütemedi ve ikili 2018 yılında ayrıldı. Kara Sevda dizisinde canlandırdığı Zeynep Soydere karakteri ile kariyerinde zirve yapan oyuncunun ilk dizisi “Emir'in Yolu” dizisiydi.

Rol Aldığı Diziler

Farklı dizilerde rol alan Hazal Filiz’in ilk dizisi küçük bir rol aldığı Emir'in Yolu ismini taşıyordu. Sırasıyla Beni Affet, Kara Sevda, Deniz Yıldızı, Günahkar ve Kalbim Seni Seçti dizilerind erol alan oyuncunun yeni dizisi belli olur olmaz gelişmeleri canlitv takipçileri için paylaşacağız.

25-07-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar