Hekimoğlu 10. Bölüm izle!

Hekimoğlu 10. Bölüm izle!
Hekimoğlu 10. Bölüm izle; Ateş Hekimoğlunun artık başı fena dertte. Hastaneye yeni gelecek Kurul başkanı Ateş Hekimoğlu'nu nasıl çileden çıkartacak? Detaylar haberimizde!

Hekimoğlu 10. Bölüm izle! Kanal D'nin salı günlerine damga vuran dizisi Hekimoğlu 10. bölümle bu akşam ekranlara geliyor. Salı günleri raytinglerde üstün başarı sergileyen dizide bu hafta, Hastaneye gelecek sürpriz bir isim hastanede söz hakkına sahip olunca Ateş Hekimoğlunun alışılagelmiş düzeni birazcık bozuluyor. Başarılı Doktorun başı bu sefer gerçekten dertte. Hekimoğlu 10. Bölüm canlı izlemek için bağlantı linkine aşağıdaki butondan ulaşabilirsiniz!

Hekimoğlu 10. Bölüm Konusu

Başrollerini, Timuçin Esen, Okan Yalabık, Ebru Özkan Saban, Kaan Yıldırım, Aytaç Şaşmaz ve Damla Colbay'ın oynadığı, Karga Seven Pictures Türkiye tarafından yapılan Hekimoğlu’nun 10. bölümü bu akşam seyircisi ile buluşuyor. Geçtiğimiz hafta bir yanlış anlaşılmanın eşiinden dönen ve küçük bir çocugun hayatını yine kkahramanlık öyküsü ile kurtaran Ateş Hekimoğlu ve Ekibi bu hafta büyük bir şokla karşılaşıyorlar. 

Başhekim İpek'in duyurusu ile işadamı Vahap Ergün Valide Atik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne hatırı sayılır miktarda bağış yapıyor.  Dolayısı ile hastanenin yönetim kurulunda söz hakkı ona geçmiş oluyor. öreve başlar başlamaz ilk dikkatini çeken sivri ve mizah kişiliği ile tabiki Ateş Hekimoğlu oluyor. Doktorlar arasında önlük takmayan ve başına buyruk takılan Hekimoğlu İşadamı Vahp Ergün'ün radarına hemen takılıyor.  Ateş Hekimolu ise İpek ve Orhan'ın karşısına geçerek Vahap Ergün başka bir niyet ile hastaneye ortak olduğundan bahsediyor. Fakat arkadaşları tarafından kıskanç olmak ile adlandırılıyor. Bakalım Ateş Hekimoğlu fikirlerinde haklı çıkacak mı?

Öte yandan, başarılı ve çalışkan bir CEO olan Sevgi hastaneye yatırılır. Sevgi'nin dosyası Tıbbi Tanı Departmanına gönderilir.. Genç kadının durumu aniden kötüye gider ve son çare kalp nakline ihtiyaç duyar. Hekimoğlu Sevgi Hanımı iyileştirmek uğruna büyük bir riski göze allır ve Nakil için oluşturulan konsültasyonda İpek ve Vahap bey'e yalan söylüyerek nakil'e mani olmadığını söyler. Öte yandan tedavi sürecinde Emre büyük bir hata yapar.  Hekimoğlu’nu çok  fazla sinirlendirir ve ikisi arasındaki ipleri kopma noktasına getirir.

Hekimoğlu, Emre’yi ekibinden ayıracak mıdır? Vahap ve Hekimoğlu arasındaki gerginlik nasıl son bulacaktır? Hekimoğlu’nun kalp nakli bekleyen hastası için söylediği yalan hastanın ve hekimoğlu'nun hayatına nasıl mal olacaktır? Hepsi ve fazlası bu akşam Kanal D'de yayınlanacak Hekimoğlu  10. Bölüm'de. 

İyi Seyirler!

03-03-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar