Hekimoğlu 34. Bölüm İzle

Hekimoğlu 34. Bölüm İzle
Dünyaca ünlü House M.D. uyarlaması olarak Kanal D ekranlarında Salı akşamları yayınlanan Hekimoğlu 34. Bölümünde yine heyecan, adrenalin ve sıradışı çözümler izleyiciyi bekliyor.

Sıra dışı bir doktorun Doktor ve Hasta ilişkisine getirdiği farklı çözümlerini anlatan Hekimoğlu 34. Bölümüyle ekrana geliyor. Salı akşamlarına damga vuran Kanal D dizisi Hekimoğlu 34. yeni bölümde kalp krizi geçiren bir hastaya teşhis koyan Ateş, öğrencilerinden teşhis koymalarını ister. Karmaşık bir vakayı daha çabucak çözen Ateş Hekimoğlu’nun ekibini zamanla yarıştırdığı Hekimoğlu 34. Yeni bölüme buradan ulaşabilirsiniz. Şimdi detaylar

Hekimoğlu 34. Bölüm İzle

Dünyaca ünlü House M.D. uyarlaması olarak Kanal D ekranlarında Salı akşamları yayınlanan Hekimoğlu dizisinde Timuçin Esen, Okan Yalabık, Ebru Özkan Saban, Kaan Yıldırım, Aytaç Şaşmaz ve Damla Colbay’ın başrolleri paylaşıyor. 26 Ocak Salı akşamı ekrana gelecek Hekimoğlu 34. Son bölümde kardeşlerine bakmak zorunda olan genç bir adam, çalıştığı restoranda kalp krizi geçirir. Anında olaya müdahale eden Hekimoğlu, bu vakayı tespit eder ancak ekibiyle paylaşmaz. Amacı onların bunu kendi çabalarıyla keşfetmesidir.

Ekibi tam anlamıyla zamanla yarış haline girer. Bir oyun şeklinde başlayan teşhis koyma işlemi, zaman geçtikçe daha da karmaşık hale gelecektir. Bu arada Mahir komiser ise Hekimoğlu aleyhinde ifade vermesi için Orhan’a baskı uygular. Hekimoğlu ve Orhan arasındaki gerilim iyice artar. Komiser Mahir’in hastane personelini sorgulamasından rahatsız olan İpek, Hekimoğlu’ndan yardım ister. Hekimoğlu ve zamanla yarışan ekibi genç adamı kurtarabilecek mi? Mehmet Ali, genç adamın yaptığı fedakarlığa inanmayan Ateş’i ikna etmeye uğraşırken Ateş, Mahir nedeniyle Orhan ile arasını bozacak mı? Hepsi ve daha fazlası 26 Ocak Salı akşamı saat 20.00’de Kanal D ekranlarında. Keyifli seyirler.

Hekimoğlu son bölümde neler yaşandı?

10 yıl boyunca komada yatan bir adamın oğlu, hastaneye ziyarete gelir ve babasını görünce fenalaşarak kriz geçirir. Genç adamın durumu gittikçe kötüleşince Hekimoğlu, sıra dışı bir yöntemle 10 yıldır komada yatan babasını uyandırır. Gayesi adamdan ailenin geçmişini öğrenerek çocuğa yardım etmektir. Adamın tekrar komaya girmeden önce bir ünü kalmıştır ve o son günü de hastanede geçirmek istemez. Ateş ve Orhan, adama bu son gününde eşlik ederek çocuğu kurtarırlar. Ateş’in yokluğunu fırsat bilen Komiser Mahir, tüm ekibi sorguya çeker. Sıra dışı bir doktorun akıl almaz yöntemlerini anlatan Hekimoğlu dizisi yepyeni bölümleriyle her Salı Kanal D ekranlarında.

26-01-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar