Hoşça Kal Hekimoğlu! 13. Bölümde Diziden Kim Ayrılıyor?

Hoşça Kal Hekimoğlu! 13. Bölümde Diziden Kim Ayrılıyor?
Kanal D’nin sevilen dizisi Hekimoğlu 13. Bölümünde seyirciyi şok edecek. Diziden hangi başarılı oyuncu ayrılıyor, Vahap Bey ve Hekimoğlu arasında neler yaşanıyor? İşte detaylar!

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve Karga Seven Pictures tarafından hazırlanan Salı akşamlarının başarılı ve reytingi yüksek yapımlarından Hekimoğlu’da koronavirüs sebebiyle çekimlerine ara veren dizilerden. Hekimoğlu bu Salı akşamı ise çekimi daha önce yapıldığı için yine yeni bölümle seyirci karşısına çıkacak. Son olarak dizide Doktor Ateş Hekimoğlu ile hastaneye yeni gelen ve hastanenin yönetim kurulu başkanlığına getirilen Vahap Bey arasında yaşanan ve her bölüm daha da artan çekişme ve zıtlaşma gittikçe hastanede çalışan diğer görevlileri de rahatsız etmeye başlar. Hekimoğlu kolay kolay vazgeçmez ancak Vahap Bey’de Hekimoğlu’nun ekibinden bir kişinin kovulmasını ısrarla ister. Bu çekişme ekip içinde de kavgalara ve tartışmalara sebep olur ve ekip birbirine düşman kesilir. Dizinin Salı akşamı yayınlanacak 13. Bölümünde ise şok gelişmeler yaşanacak. İşte detaylar!

Hekimoğlu’nda Kavga Sertleşiyor!

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve oldukça başarılı bir yayın süreci yaşayan Hekimoğlu Dizisi son bölümlerde özellikle seyirci tarafından ilgiyle takip edilmeye başlandı. Dizide Doktor Ateş Hekimoğlu ile hastaneye yeni gelen yönetim kurulu başkanı Vahap Bey arasında süren tartışma ve inatlaşma artık Ateş Hekimoğlu’nun ekibinde sıkıntılara yol açmaya başlamıştır. Ekipte görevli doktorlar arasında kavga, tartışma ve birbirine güvenmeme sorunları baş gösterirken ekipten birinin işten kovulacak olması da ayrıca gerilime yol açar. Hekimoğlu kovulacak doktoru seçmeye çalışırken Vahap Bey’de Hekimoğlu’nu köşeye sıkıştırdığını düşünerek sevinir. Ancak Hekimoğlu’nun bulduğu yöntem Vahap Bey’i çileden çıkarmıştır. Vahap bey ekipten mutlaka birinin kovulması gerektiğini söyler.

13. Bölümde Neler Olacak? Diziden Kim Ayrılıyor?

Hekimoğlu’nun Salı akşamı yayınlanacak 13. Bölümünde şok bir gelişme yaşanacak. Hekimoğlu, yönetim kurulu başkanı Vahap Bey’le olan savaşında bir adım öne geçer ve Vahap bey’i herkesin önünde rezil eder. Ancak Vahap Bey intikam almakta kararlıdır ve Hekimoğlu’nu sıkıştırmaya başlar. Ekipten mutlaka birinin gönderilmesini ister ve bu durum ekip arasında sert tartışmalar yaşanmasına sebep olur. Damla Colbay’ın canlandırdığı Zeynep bu durum karşısında ben istifa ediyorum, Hoşça kal Hekimoğlu diyerek herkesi şok eder. Bu gelişme Damla Colbay diziden ayrılıyor mu sorusunun sorulmasına sebep olurken Hekimoğlu’da Vahap Bey’in hastaneden gitme sürecinin fitilini ateşler. Hekimoğlu 13. Yeni bölümüyle Salı akşamı Kanal D’de.

22-03-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar