Hekimoğlu 4. Bölüm izle

Hekimoğlu 4. Bölüm izle
Hekimoğlu 4. Bölüm izle; Kanal D'de 21 Aralık Salı günü yayınlanan Hekimoğlu son bölüm tek parça izlemek için detaylar haberimizde!

Hekimoğlu 4. Bölüm izleTimuçin Esen, Okan Yalabık, Ebru Özkan Saban, Kaan Yıldırım, Aytaç Şaşmaz ve Damla Colbay'ın başrollerini paylaştığı Hekimoğlu dizisi 21 Ocak Salı günü yeni bölümüyle Kanal D ekranında izleyiciyle buluştu. Yayınlandığı ilk günden bu zamana büyük bir ilgiyle takip edilen dizinin yayınlanan son bölümünü izlemek isteyenler arama motorlarında Hekimoğlu son bölüm izle araması gerçekleştiriyorlar. Her hafta Salı akşamı Kanal D ekranında izleyiciyle buluşan dizinin son bölümünü tek parça izlemek için aşağıdaki görsele tıklayabilir, dizide bu hafta yaşanacak gelişmeleri öğrenmek için haberimizi okumaya devam edebilirsiniz.

HEKİMOĞLU 4. BÖLÜM ÖZETİ

 Hekimoğlu ile yakından ilgilenen, bu ilgisini de bir mektupla süsleyen bir hasta Ateş'in bölümün diline düşmesine sebep oluyor. Durumu eğlenceye çeviren Orhan hastanın yazdığı mektuba ulaşır ve bölümde asistanların yanında okur. Mektupda şu şiir yazmaktadır "Hekimoğlu derler onun adına, kurban olsunlar onun boyuna posuna, Yunan heykeli sanki saçı sakalı, gözleri, kim onun hastası olmak istemez ki?" Öte yandan Orhan, İpek ve Ateş arasında benzerlikler olduğunu fark eder ve bunu İpek ile paylaşır.

Bölüme Şizofreni tanısı ile getirilen hasta bu Ateş'in dikkatini çeker. Bu defa Ateş'i etkileyen hastalık değil hastanın ta kendisidir. Ateş üstlediği vakayla yakından ilgilenir ve şizofreni hastası olduklarından şüphelendikleri hastanın beyninde 6 cm büyüklüğünde bir tümör olduğunu fark ederler. Çok zorlu bir ameliyat için kolları sıvar ancak, bu operasyondan İpek'in kesinlikle haberi olmaması gerekmektedir.

HEKİMOĞLU KONUSU

Hekimoğlu dizisinin ana karakteri Enfeksiyon Hastalıkları ve Nefroloji Uzmanı Ateş Hekimoğlu'dur. Başarılı bir doktor olan Ateş Hekimoğlu, tıp fakültesinden arkadaşı İpek'in kurduğu vakıf hastanesinde görev yapmaktadır. Hastanede bir düzen bulunmaktadır ancak zor bir adam olan Ateş Hekimoğlu, bu düzene bir türlü ayak uyduramamaktadır. Hastanede ona tolerans gösteren yalnızca arkadaşları İpek ve Orhan'dır.

Hekimoğlu Salı akşamları saat 20:00'da Kanal D ekranında!

 

21-01-2020
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler