Hekimoğlu Dizisinde Önemli Değişiklik!

 Hekimoğlu Dizisinde Önemli Değişiklik!
Kanal D'de seyirciyle buluşan sezonun başarılı yapımlarından Hekimoğlu Ramazan Bayramı’nın ardından setlere dönmeyi planlıyor. Ancak dizide önemli değişiklikler var. İşte detaylar!

Kanal D ekranlarında Salı günleri seyirciyle buluşan ve uyarlama dizilerden biri olan Karga Seven Pictures tarafından hazırlanan Hekimoğlu Dizisi’yle ilgili gelişmeler bir biri ardı sıra gelmeye başladı. Sezonun ortasında ekrana gelmeye başlayan ve Kanal D’nin başarılı yapımları arasına adını yazdıran ve her bölüm reytingini artıran ve seyirciden tam not alan Hekimoğlu dizisi bilindiği gibi koronavirüs sebebiyle ara vere setlerden biri olmuştu. Mart ayından itibaren çekim yapmayan ve tekrar bölümleri yayınlanan dizinin çekimler için hazırlanmaya başladığı ve Ramazan Bayramı’nın ardından sete çıkılacağı öğrenildi. Alınan bu karar seyirciyi sevindirirken ayrıca yapımla ilgili başka gelişmelerde peş peş yaşandı. İşte Hekimoğlu ile ilgili gelişmeler!

Hekimoğlu’nda Senarist Değişikliği!

Karga Seven Pictures tarafından Dr. House adlı yapımdan uyarlanan ve 14 bölüm boyunca Kanal D ekranlarında başarılı bir dönem geçiren Hekimoğlu dizisinde peş peşe gelişmeler yaşanıyor. Oyuncu kadrosunda Timuçin Esen, Okan Yalabık, Ebru Özkan Kaan Yldırım, Aytaç şaşmaz ve Damla Colbay gibi oyuncuların yer aldığı, yönetmen koltuğunda Hülya Gezer’in oturduğu Hekimoğlu Dizisini 14 bölüm boyunca Banu Kiremitçi Bozkurt kaleme almıştı. Ancak son dakika haberine göre dizinin verilen zorunlu aranın ardından sete çıkacağı 15. Bölüm dahil sonraki bölümleri Neşe Çehiz’in kaleme alacağı öğrenildi. Böylece diziyi 14 bölüm boyunca yazan Banu Kiremitçi Bozkurt diziden ayrılmış oldu. Bu gelişmenin dizinin çekilecek ve yayınlanacak bölümlerine nasıl yansıyacağı ise şimdiden merak edilmeye başlandı. Ayrıca diziyle ilgili gelişme bununla da sınırlı kalmadı.

Belçim Bilgin Hekimoğlu’nda!

Koronavirüs sebebiyle Mart ayında sete ara veren ve bu tarihten itibaren çalışmaları durduran Hekimoğlu dizisinin Ramazan Bayramı’nın ardından yeniden setlere döneceği sezon finali yapmayarak çekimlerine devam edeceği öğrenildi. Seyircinin severek takip ettiği dizinin yeni bölümlerinin Haziran Ayından itibaren yeniden Kanal d ekranlarında olacağı öğrenilirken dizinin çekilecek 15. Bölümünde ise güzel ve başarılı oyuncu Belçim Bilgin’in rol alacağı öğrenildi. Ancak güzel oyuncu Belçim Bilgin’in diziye konuk oyuncu olarak mı yoksa devamlı mı katılacağı konusunda bilgi edinilemedi. Bilindiği gibi dizide Zeynep karakteriyle başarılı bir performans sergileyen Damla Colbay Hekimoğlu’na veda etmişti. Bu vedanın devamlı mı yoksa geçici mi olduğu da bilinmiyor. Tüm bunların 15 bölümle ortaya çıkması bekleniyor.

08-05-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar