Hekimoğlu’na Bu Akşam Sürpriz Bir Oyuncu Konuk Oluyor!

Hekimoğlu’na Bu Akşam Sürpriz Bir Oyuncu Konuk Oluyor!
Kanal D'de ekrana gelen Hekimoğlu bu akşam çarpıcı bir konuyla ekrana geliyor. Dizide Alptekin Serdengeçti konuk oyuncu olarak yer alırken seyirciye çarpıcı mesajlar veriliyor!

Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan ve bu akşam 9. Bölümüyle ekrana gelecek olan Hekimoğlu seyircinin ilgiyle takip ettiği yapımlar arasında yer alıyor. Karga Seven Pictures tarafından hazırlanan ve A.B.D menşeli House M.D dizisinden uyarlanan Hekimoğlu 9. Bölümüyle de yine ilginç ve çarpıcı bir hikayeyi konu alıyor. Doktor Ateş ve ekibinin yine bilinmeyen ve anlaşılmayan bir hastalıkla mücadelesinin konu edinileceği dizi de her bölüm olduğu gibi yine konuk bir oyuncu yer alıyor. Dizinin 9. Bölümünün konuk oyuncusu olarak dizide yer alan usta oyuncu Alptekin Serdengeçti dizide Ateş Hekimoğlu’nun ekibinde yer alan Doktor Emre’nin kendisi gibi doktor olan babası Kenan Acar’ı canlandırıyor. Dizide Emre’nin kendisiyle kıyaslamaya başladığı çocuk bir hastanın durumu ve babasının kendisine tavır ve davranışlarının anlatılacağı bölüm yine çarpıcı mesajlarla ekranda olacak.

Hekimoğlu 9. Bölüm Bu Akşam Kanal D’de!

Oyuncu kadrosunda Timuçin Esen, Ebru Özkan, Okan yalabık, Aytaç şaşmaz, Kaan Yıldırım ve Damla Colbay’ın rol aldığı Hekimoğlu dizisi her hafta birbirinden çarpıcı hikayelerle seyirciyle buluşuyor. Zaman zaman seyirciden ve hikayeye konu olan bazı kessimler tarafından eleştirilse de yinede heyecanla seyredilen Hekimoğlu bu akşam yine çarpıcı bir hikayeyle ekrana gelecek. Baba ve oğul arasında yaşanan ilişkilerin konu alındığı bu akşam ki hikayede Hekimoğlu ve ekibi 13 yaşındaki bir çocuğun hastalığına teşhis koymaya ve tedavi etmeye çalışacak. Bu hastanın üzerinden ekipteki Doktor Emre’nin çocukluk hikayesi ve babasıyla olan ilişkisinin de ele alınacağı bölüm yine çarpıcı masajları da içinde barındıracak. Doktor emre2nin babası olarak da dizide usta oyuncu Alptekin Serdengeçti konuk oyuncu olarak yer alıyor.

Alptekin Serdengeçti Kimdir?

Alptekin Serdengeçti 5 Ağustos 1961 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. İlk orta ve lise eğitiminin ardından oyuncu Mimar Sinan üniversitesi devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümünden mezun olmuştur. Oyuncu hayatı boyunca pek çok tiyatro oyununda yer almış ve daha sonra sinema ve dizilerde oynamaya başlamıştır. Oynadığı rollerde oldukça başarılı olan Alptekin serdengeçti şu ana kadar pek çok yapımda yer almıştır. Bunlardan bazıları şunlardır: Labirent, Sevgilim İstanbul, Arka Sokaklar, İlişki Durumu Karışık, Ulan İstanbul, İntikam, Çalıkuşu, Keskin Bıçak, Dolu Dizgin Yıllar, Bin bir Gece, Yağmur Zamanı, Önce canan.

25-02-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar